Aquesta primavera coneixerem a la Suzette,
l'última trementinaire dels Pirineus de Catalunya!

Ei! Hola! Sóc la Suzette, l’última trementinaire dels Pirineus de Catalunya. M’encanten les plantes aromàtiques i, amb elles, faig pocions per curar tots els mals! M'agrada entendre tot el meu voltant i fer-ne remeis perquè ens ajudin al dia a dia.

Però no endavinarieu mai què m'ha passat.... Aprenent per les vostres terres he perdut el meu preuat tresor... el meu RECEPTARI. És un llibre mil·lenari que guarda els secrets dels elements de la Terra... ha passat d'àvies a mares i de mares a filles durant generacions i generacions. No n'haureu pas vist alguna pàgina? Us apunteu a la recerca?

Inscriu-te al casal d'hivern de Quàlia!

Escull el teu poble al menú per inscriure't

1. En cas que l’assistència es vegi afectada per causes del Coronavirus, es retornara la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria monitoratge

2. Acceptem nens de cursos de P3 a 6è.

3. Descompte del 5% a cada un dels germans.

4. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5. Hi ha un mínim de 5 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar és trucarà a les persones afectades.

6. Preus promocionals fins el dilluns 22 de març. A partir del dia 23 s’augmentaran un 10% els preus.

7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 22 de març es retornarà el 100% de l’import. Del 23 al 28 de març es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 29 de març, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import.

8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsat s de l'activitat puntualment o permanentment.

10. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

13. Per qualsevol dubte ens podeu trucar al 649210865 (Sergi Pijuan Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a casals@lleurequalia.cat