A Quàlia portem més de 5 anys organitzant colònies i estades per a escoles, instituts, entitats i esplais dirigides a infants de 4 a 14 anys. Amb les nostres colònies oferim als infants l’experiència de viure una aventura en plena natura per mitjà d’activitats lúdiques i esportives que els permetrà experimentar noves experiències de creixement personal i adquirir nous valors a través del lleure. La convivència amb els companys, passar uns dies en un entorn diferent a l’habitual i adaptar-nos a noves rutines fan que les estades esdevinguin una experiència vital per als nens i nenes. 

 

Colònies a mida

Dirigides especialment als centres educatius. Realitzem colònies, estades i crèdits de síntesi, adaptant-nos a les necessitats de cada centre. Establim uns eixos i unes temàtiques que treballem prèviament i conjuntament amb tots els monitors, per tal de crear unes activitats amb objectius concrets vers els infants.

Colònies d'estiu

Durant el mes de juny i juliol realitzem colònies d’estiu i on més de 800 nens i nenes gaudeixen d’una estada plena d’aventures, noves emocions, piscina, senderisme i tot tipus d’esports d’aventura.