Club Esportiu Alba


El Club esportiu Alba és tracta d'un club format per persones amb discapacitat de l’Urgell i la Segarra, majoritàriament usuàries del Grup Alba, amb l’objectiu principal de millorar l’estat físic, la salut, l’autonomia i l’autoestima. En formen part totes aquelles persones que realitzen algun tipus d’entrenament o participen en competicions esportives. Les disciplines esportives en les que participem habitualment són: ciclisme, bàsquet, futbol sala, tennis taula, bàdminton, llançament de pes i natació.


OBJECTIUS

  • Fomentar la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat per millorar l’estat físic, la salut, l’autonomia i la seva autoestima.
  • Gaudir i aprendre tots aquells valors que ens proporciona l’esport: treball en equip, esforç, constància, hàbits saludables, etc.
  • Relacionar-se i divertir-se en un grup d’iguals


ACTIVITATS

  • Participem en campionats territorials, de Catalunya, Nacionals, Europeus i cada dos anys prenem part als Special Olympics. Estem federats a l'ACELL, la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts psíquics.

  • Entrenem durant la setmana a diferents instal·lacions de la població, ja sigui a la piscina municipal de Tàrrega, la nostra pista esportiva, al pavelló esportiu de la població o al camp de futbol.