Servei d'Atenció a les Famílies


La família juga un paper molt important en la salut mental de les persones, també dels joves. Molts estudis evidencien que aquesta pot establir-se com un factor de risc o com un factor de protecció de la salut mental.

Per aquesta raó, creiem molt important dibuixar projectes que potenciïn que la família jugui un rol protector de la salut mental dels joves.  El Servei d’Atenció a les Famílies s’engega amb aquest repte. Es tracta d'un servei gratuït, que té com a objectiu orientar i acompanyar a les famílies vetllant per atendre les seves necessitats i inquietuds en relació amb la salut mental.

Per assolir el nostre objectiu les accions que duem a terme són:


ORIENTAR I ACOMPANYAR

Orientem i/o donem resposta als familiars d'infants i joves amb inquietuds i necessitats en relació amb la salut mental. 

Si tens algun dubte o vols més informació sobre la salut mental, contacta amb nosaltres a través del correu: saf@lleurequalia.cat o a través del telèfon 643220427 (Aïda).

També ho pots fer a través del nostre consultori.
 
Ves al consultori
ESPAIS D'APRENENTATGE 

Creem espais de reflexió i aprenentatge que donen la benvinguda a la salut mental i proporcionen eines als familiar en relació aquest tema.

També acompanyem a les entitats i serveis que atenen a familiars i que tenen inquietuds sobre la salut mental. Contacta amb nosaltres si vols saber-ne més!

GRUPS DE FAMÍLIES 

Espai grupal de familiars de joves amb problemàtica de salut mental, dinamitzat per un professional, per tal de compartir les nostres vivències, dubtes i estratègies amb un grup d'iguals. 


DONEM VEU A LA SALUT MENTAL

Fem difusió, a través de xarxes i a través d’un grup de difusió, d’informacions, recursos i serveis en relació amb la salut mental. 
 

  • Segueix-nos a instagram @lleure_qualia i a twitter @lleure_qualia
  • Subscriu-te al grup de difusió  “Cuidem-nos” i rebràs per correu electrònic informacions interessants sobre la salut mental.