La gestió dels nostres menjadors escolars es basen en una cuina mediterrània, gustosa, nutritiva i variada, on els pilars fonamentals són les proteïnes vegetals i les llegums. Treballem per un consum responsable i sostenible amb productes de temporada, ecològics i de proximitat recolzant, en la mesura del possible, els productors locals. A més a més, el menjador també és un espai per aprendre, descobrir i conviure. Volem que els infants visquin una experiència única.

Menús personalitzats


L’elaboració dels menús compta a la supervisió d’una dietista-nutricionista degudament qualificada que programa els àpats mensualment per a què els infants gaudeixin d’una dieta saludable i equilibrada en funció de les seves necessitats i de l’edat de cada infant. A més a més, conjuntament amb l’Agar, empresa d’assessorament alimentari, realitzem contínues millores en els menús i en la compra dels productes, seguint els principis de la nostra cuina. 
 
  • Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al·lèrgies o intoleràncies que també són supervisats per la nostra dietista-nutricionista. 

  • En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures fomentant així un aprenentatge per a la cultura del menjar.

  • Realitzem àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori.


Realitzem menús adaptats a les persones en funció de les seves necessitats i sempre supervisats per la nostra nutricionista.