La gestió dels nostres menjadors escolars es basen en una cuina mediterrània, gustosa, nutritiva i variada, on els pilars fonamentals són les proteïnes vegetals i les llegums. Treballem per un consum responsable i sostenible amb productes de temporada, ecològics i de proximitat recolzant, en la mesura del possible, els productors locals. A més a més, el menjador també és un espai per aprendre, descobrir i conviure. Volem que els infants visquin una experiència única.

Els nostres productors


Què hi ha darrere dels nostres productes? La cuina de Quàlia utilitza productes de qualitat, ecològics i de proximitat. Apostem pels proveïdors i productors d’aliments ecològics i fomentem l’economia local en defensa de la sostenibilitat mediambiental.
 



GALLINER DE MONTBLANQUET

Productes:
 Ous ecològics 
Procedència: Montblanquet (Urgell) 


AGROVARIS DEL TALLADELL

Productes:
 verdura ecològica
Procedència: Talladell (Urgell) 


PERE GASSÓ S.A

Productes: carn i embotits
Procedència: Tàrrega


CÀRNIQUES DEL PLA

Productes: carn i embotits
Procedència: Mollerussa  (Pla d'Urgell)


POMONA BARBENS

Producte: Pomes ecològiques
Procedència: Barbens (Pla d'Urgell)