La gestió dels nostres menjadors escolars es basen en una cuina mediterrània, gustosa, nutritiva i variada, on els pilars fonamentals són les proteïnes vegetals i les llegums. Treballem per un consum responsable i sostenible amb productes de temporada, ecològics i de proximitat recolzant, en la mesura del possible, els productors locals. A més a més, el menjador també és un espai per aprendre, descobrir i conviure. Volem que els infants visquin una experiència única.
Els nostres productors
Què hi ha darrere dels nostres productes? La cuina de Quàlia utilitza productes de qualitat, ecològics i de proximitat. Apostem pels proveïdors i productors d’aliments ecològics i fomentem l’economia local en defensa de la sostenibilitat mediambiental.

CÀRNIQUES DEL PLA
Productes: carn i embotits
Procedència: Mollerussa (Pla d'Urgell)

FRUITS EL BOSC DE SEANA
Productes: Hortalissa ecològica
Procedència: Castellnou de Seana i Barbens (Pla d'Urgell)
POMONA BARBENS
Producte: Pomes ecològiques
Procedència: Barbens (Pla d'Urgell)

PEIX ROS
Productes: Peix i marisc fresc i congelat
Procedència: Blanes (La Selva)

DISTRIBUÏDORA BOSCH
Productes: aliments secs, pastes i conserves
Procedència: Tàrrega (Urgell)

FRUITES BERNAUS S.L
Productes: Fruita i verdura
Procedència: Tàrrega (Urgell)

+ BIO
Productes: Aliments secs i frescos ecològics
Procedència: Bellpuig (Urgell)

FORN DE PA VILARDOSA
Productes: Pa
Procedència: Tàrrega (Urgell)

LLETERIA LES OBAGUES DE TALMA
Productes: Iogurts naturals ecosocials
Procedència: Juneda (Les Garrigues)

MASIA LLUCH
Productes: Raïm ecològic
Procedència: Puigverd d'Agramunt (Urgell)