La gestió dels nostres menjadors escolars es basen en una cuina mediterrània, gustosa, nutritiva i variada, on els pilars fonamentals són les proteïnes vegetals i les llegums. Treballem per un consum responsable i sostenible amb productes de temporada, ecològics i de proximitat recolzant, en la mesura del possible, els productors locals. A més a més, el menjador també és un espai per aprendre, descobrir i conviure. Volem que els infants visquin una experiència única.

Equip professional

 

El nostre equip de monitors i cuiners són persones compromeses i degudament formades per la tasca que desenvolupen. Són persones qualificades en el món de la restauració, de l’educació i el lleure. Persones dinàmiques, alegres, amb uns valors coherents amb la nostra filosofia. Tots ells, acreditats amb el títol de monitor de lleure, entre d’altres. A més a més, compten amb una guia de bones pràctiques del monitor on es recullen reflexions, directrius i actituds que defineixen la nostra manera de treballar amb les persones. Els nostres educadors tenen un paper fonamental per a què tot funcioni. 
 

Creiem fermament que des de l’alimentació i el joc podem educar als infants en el seu camí. És per això, que els nostres monitors no desenvolupen una funció de vigilants, sinó que acompanyen als infants en el desenvolupament de la seva autonomia.