A Quàlia portem més de 5 anys organitzant colònies i estades per a escoles, instituts, entitats i esplais dirigides a infants de 4 a 14 anys. Amb les nostres colònies oferim als infants l’experiència de viure una aventura en plena natura per mitjà d’activitats lúdiques i esportives que els permetrà experimentar noves experiències de creixement personal i adquirir nous valors a través del lleure. La convivència amb els companys, passar uns dies en un entorn diferent a l’habitual i adaptar-nos a noves rutines fan que les estades esdevinguin una experiència vital per als nens i nenes. 

 

Cuina saludable


Durant les estades seguim una dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada supervisada per un dietista-nutricionista. Treballem amb productes de temporada, ecològics i de proximitat. Les cuines estan equipades amb tots els elements necessaris per facilitar les tasques als nostres cuiners tenir cura de la seguretat alimentària de la cuina. Realitzem àpats festius per trencar rutines i també elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al·lèrgies o intoleràncies.

 

Seguim una alimentació equilibrada supervisada per la nostra dietista-nutricionista, adaptant-nos a les necessitats de cada infant.