A Quàlia portem més de 5 anys organitzant colònies i estades per a escoles, instituts, entitats i esplais dirigides a infants de 4 a 14 anys. Amb les nostres colònies oferim als infants l’experiència de viure una aventura en plena natura per mitjà d’activitats lúdiques i esportives que els permetrà experimentar noves experiències de creixement personal i adquirir nous valors a través del lleure. La convivència amb els companys, passar uns dies en un entorn diferent a l’habitual i adaptar-nos a noves rutines fan que les estades esdevinguin una experiència vital per als nens i nenes. 

 

Monitoratge


L’equip de monitors està format per persones persones qualificades i amb experiència en el món de l’educació i en el lleure. Persones dinàmiques i alegres, amb uns valors com a persona coherents amb la nostra filosofia.

Tots ells estan acreditats amb el títol de monitor de lleure, entre d’altres. A més a més, comptem amb una guia de bones pràctiques del monitor on es recullen reflexions, directrius que defineixen la nostra manera de treballar amb les persones.

Fomentem la formació capacitant els nostres equips realitzant diferents formacions al llarg de l’any.
 

Els monitors són persones alegres i dinàmiques en constant formació.