Clica aquí per a la teva inscripció

Dates:
25, 26, 27 i 28 de març

Espai:
Escola i sala de ball de Sudanell

Horari:
ACOLLIDA matí: 8:30h a 9h
MATÍ: 9h a 13h


Edats:
De I3 a 6è

Preus del Casal:
 

Servei Preus   
Setmana (9h a 13h) 36€
Acollida (30 min) 6,8€
Acollida puntual (30 min) 2€/dia

Aquest Casal de Pasqua coneixerem un personatge molt especial, que ens transportarà a l'origen d'una celebració ben nostrada. La Mona Ona és una gran pastissera que té un corral de gallines, i seguint les pistes d'una antiga recepta de la seva àvia, la Mona Ramona, descobrirà d'on ens ve la tradició de menjar Mones de Pasqua per Setmana Santa!


APROFITA ELS PREUS PROMOCIONALS FINS EL 10 DE MARÇ

1. Acceptem infants de cursos de I3 a 6è.

2. En cas de germans s’aplicarà un 5% descompte a cada germà.

3. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

4. Preus promocionals fins el 2 de juny omplint la INSCRIPCIÓ. A partir del dia 3 s’augmentaran un 10% els preus.

5. Hi ha un mínim de 9 inscripcions/setmana perquè el Casalet pugui obrir i un mínim de 4 inscripcions/setmana perquè es puguin tirar endavant les acollides. En cas de no poder realitzar-se s’informarà a les famílies.

6. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 2 de juny es retornarà el 100% de l’import. Del 3 al 21 de juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 25 de juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import.

7. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Quàlia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

8. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

9. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

10. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

11. En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades.

12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.