INFORMACIO BÀSICA CASAL DE SANT RAMON
Fes la teva inscripció

PREUS PROMOCIONALS FINS EL 13 DE JUNY!

Organitzat per l'AFA i Quàlia en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Ramon

DATES

Del 27 de Juny al 29 de juliol

ESPAI
Escola Mare de Déu de la Mercè

HORARIS
Matí de 9:00h a 13:00h
Acollida de 8.30h a 9.00h
Menjador de 13.00h a 15.00h (amb carmanyola)

EDATS
Minicasalet de P1 i P2
Casalet de P3 a 1r
Casalot de 2n a 6è

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Piscina dies puntuals de 12h a 13h


TARIFES  CASAL


SETMANES            MATÍ        COST SETMANA        


1                             49,5€                49,5€                       


2                               97€                 48,5€                          


3                           142,5€                47,5€                   


4                              186€                46,5€                    


5                           232,5€                46,5€   


*El preu del menjador amb carmanyola és de 19€ per setmana.
*El preu de l'acollida de matí és de 6,5€ per setmana.
 
EIX D'ANIMACIÓ MINICASALET
Al mini-casalet es proposa una estructura dissenyada per atendre a les necessitats tan específiques d’aquesta edat. L’estructura del dia és diferent a la que es segueix en edats més avançades, ja que compta amb dues pauses per temps lliure, descans i “pati”. Les activitats tenen com a objectiu desenvolupar l’estimulació multi-sensorial a través d’activitats de lliure expressió i manipulació de material divers, connexió amb l’entorn a través de contes i fantasia, desenvolupament inicial individual, entre d’altres.

EIX D'ANIMACIÓ CASALET I CASALOT 
Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d’Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L’eix de l’Estiu 2022 es basarà en recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d’aquests 10 anys. 


Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l’escalfament global, el món dels Qualis… Una setmana, mil aventures!

Els valors transmesos cada any i les activitats que més han funcionat es reprendrem i es treballaran a fons, donant-los una volta i endinsant-nos en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana.


EL CASALET DE SANT RAMON
El casalet de Sant Ramon, seguint la línea de l'escola, seguirà la metodologia de l'EDUCACIÓ VIVA. Es basa en respectar el desenvolupament natural de l'infant i convertir-lo en el centre dels seus propis aprenentatges. Amb la natura com a principal element, al casalet i al casalot de Sant Ramon, la majoria d'activitats seran de lliure elecció i participació. Pels infants més petits, es proposaran activitats per ambients en què podran moure's per l'espai i treballar en diferents racons adaptats als seus interessos. Pel que fa als més grans, es treballarà per projectes, on es proposaran espais de participació que partiran de les motivacions dels mateixos infants. També se seguirà l'eix temàtic de l'estiu.

1. Acceptem infants de cursos de P1 a 6è. 

2. En cas de germans/es s’aplicarà un 5% de descompte a cada germà/na. 

3. 10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.
 
4. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.
 
5. Preus promocionals fins el 12 de juny. A partir del dia 13 s’augmentaran un 10% els preus.
 
6. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè es pugui obrir el Casalet, l'acollida i el servei de menjador, en cas que un cop fet el recompte d’inscripcions no es pugui realitzar us n’informarem per l’aplictiu i pel correu.
 
7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 12 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 13 al 26 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 27 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import. En cas que el casal es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornarà la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.
 
8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Quàlia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.
 
9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 
 
10. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.
 
11. No es contemplen ajudes per famílies nombroses o monoparentals.
 
12. En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 
 
13. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

14. En cas d'anar a la piscina, i no saber nadar, és obligatòri portar "manguitos" o algun sistema de flotació.

Organitza: AFA Mare de Déu de la Mercè i Quàlia
Col·labora: Ajuntament de Sant Ramon