Portem més de 8 anys oferint la gestió i organització de casals i esplais durant períodes vacacionals (Nadal, Setmana Santa i estiu) a centres educatius i AjuntamentsEntenem l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i sobretot divertit. Per això volem oferir als infants l’aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. 

Relació amb les famílies


Un dels nostres objectius és la participació activa dels pares i mares. Aquesta interacció comença en el moment de les inscripcions on són informats de tot el contingut del casal i es resolen els dubtes que puguin tenir. S’ofereixen reunions prèvies al casal per a que coneguin l’equip de monitors i educadors i les instal·lacions. I finalment, durant el casal, els monitors/es mantenten una comunicació directa i diària amb les famílies a través de l'App de Quàlia on compartim fotografies, missatges d’interès, notificacions, absències, etc.

 

Mantenim una comunicació directa amb les famílies a través de reunions prèvies i amb l'App de Quàlia durant els dies del casal.