Clica aquí per a la teva inscripció

Dates:
25, 26, 27 i 28 de març

Espai:
Escola de Ponts

Horari:
MATÍ: 9h a 13h

Edats:
De I3 a 6è

Preus del Casal:

Servei Preus   
Matí (9h a 13h) 40€
 

Aquest Casal de Pasqua coneixerem un personatge molt especial, que ens transportarà a l'origen d'una celebració ben nostrada. La Mona Ona és una gran pastissera que té un corral de gallines, i seguint les pistes d'una antiga recepta de la seva àvia, la Mona Ramona, descobrirà d'on ens ve la tradició de menjar Mones de Pasqua per Setmana Santa!

APROFITA ELS PREUS PROMOCIONALS FINS EL 10 DE MARÇ

1. Acceptem infants de cursos de I3 a 6è. 

2. Descompte del 5% a cada un dels germans.  

3. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet i/o les Acollides puguin obrir, en cas que no es  pugui realitzar s’avisarà a les persones afectades. 

4. S’ha de fer la inscripció per l’aplicatiu de Quàlia: app.lleurequalia.cat  

5. La quota del casalet es girarà en un sol pagament. 

6. Preus promocionals fins el dilluns 10 de març. A partir del dia 11 s’augmentaran un 10% els preus.

7. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es  responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès. 

8. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no segueixin les  recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la  d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la  dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de  pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden  ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.  

9. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix  el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals  participen menors de 18 anys. 

10. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 18 de març es retornarà el 100% de  l’import. Del 19 al 24 de març es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 25 de març, una vegada  iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import. Aquest escalat de retorn és degut a cobrir  costos: contractació personal, material, organització i gestió. 

11. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals. 

12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals  i de participació. 

13. Per qualsevol dubte podeu trucar a la coordinadora de Quàlia o enviar un correu a  casals@lleurequalia.cat