Amb més de vuit anys d'experiència, seguim apostant per les colònies en plena natura a la casa de colònies de Gerri de la Sal, al Pallars Sobirà. 

L'entorn que envolta la casa de Gerri de la Sal és un entorn privilegiat, i més, si li posem una mica de màgia: Què podem fer amb els materials que ens proporciona la naturalesa sense malmetre-la? Com podem observar els animals de la zona? Com podem mantenir net el riu i el bosc? Amb el seguit de pistes i instruccions que anirem trobant durant aquestes colònies aprendrem aquestes coses i moltes més, tot jugant, coneixent-nos i envoltant-nos d'un paisatge espectacular.
TORN4 | LES PRIMERES COLÒNIES

Les primeres colònies són una experiència única pels més petits!

Durant quatre dies fora de casa es treballa la seva autonomia personal, aprendran a començar a tenir cura de les seves pertinences, a vestir-se i a afrontar petits reptes del dia a dia.
A més a més, les colònies es fan en un entorn natural, apropant als nens i nenes a la natura, fomentant la seva curiositat en descobrir l'entorn, gaudint del lleure a l'aire lliure i creant un grup en què l'infant pot interactuar amb facilitat i confiança amb altres nens i nenes. En aquestes aprenen a passar-ho bé fora del seu niu familiar, fan nous amics i gaudeixen d'una experiència vital memorable.
Tot plegat fa que les colònies siguin una experiència única i plena d'emocions.
 

* L'organització de les colònies, així com l'activitat es pot veure afectada en qualsevol moment, segons els canvis de normatives i indicacions sanitàries que hi puguin haver.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
TRANSPORT
El transport des de Tàrrega fins la casa està inclòs en el preu, si alguna familia prefereix venir amb cotxe particular, es descomptaran 30€ corresponent al transport.

SORTIDA I ARRIBADA
Us informarem dels horaris d´entrades i sortides de la casa de colònies per tal d’evitar aglomeracions el dia d'arribada i de comiat.

Les famílies dels participants tindran un accés restringit a les instal·lacions per tal de vetllar per la seguretat sanitària.
 
LES HABITACIÓNS
Les habitacions són part important de les colònies, distribuïm els grups d'infants i joves segons necessitats i de manera que tothom hi estigui el més còmode possible i se senti part del grup. En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta.
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel personal de cuina de Quàlia. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
 • DATES:
  • TORN 1: Del 12 al 15 de juliol
  • TORN 2: Del 28 al 31 de juliol
 
 • EDAT: Dels 4 a 6 anys
 
 • PREU: 145€
 • Opció de fer-ho en un, dos o tres pagaments
 • El 1er pagament serà durant la 2a quinzena de maig i el 2n a la 2a quinzena de juny
 • Si alguna família necessita fer-ho en 3 pagaments poseu-vos en contacte amb nosaltres
 • Si finalment no es poden realitzar les colònies d'estiu per normativa COVID, no es cobrarà cap quota
 
 • CASA DE COLÒNIES: Les colònies es realitzaran a la casa colònies de Gerri de la Sal (Pallars Sobirà)
Per venir a les colònies heu de registrar-vos a través de l'aplicatiu de Quàlia.
És molt fàcil i podeu fer-ho només amb dos passos:

1. REGISTRA'T: omple les teves dades i les del teu fill/a (si encara no ho heu fet mai)
2. Fes la INSCRIPCIÓ al torn de colònies que t'interessi
Des de Quàlia apliquem alguns descomptes a les nostres colònies d'estiu. 
 
10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).

5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).

El preu inclou: