Amb més de vuit anys d'experiència, seguim apostant per les colònies en plena natura a la casa de colònies de Gerri de la Sal, al Pallars Sobirà. 

L'entorn que envolta la casa de Gerri de la Sal és un entorn privilegiat, i més, si li posem una mica de màgia: Què podem fer amb els materials que ens proporciona la naturalesa sense malmetre-la? Com podem observar els animals de la zona? Com podem mantenir net el riu i el bosc? Amb el seguit de pistes i instruccions que anirem trobant durant aquestes colònies aprendrem aquestes coses i moltes més, tot jugant, coneixent-nos i envoltant-nos d'un paisatge espectacular.
TORN4 | LES PRIMERES COLÒNIES

Les primeres colònies són una experiència única pels més petits!

Durant quatre dies fora de casa es treballa la seva autonomia personal, aprendran a començar a tenir cura de les seves pertinences, a vestir-se i a afrontar petits reptes del dia a dia.
A més a més, les colònies es fan en un entorn natural, apropant als nens i nenes a la natura, fomentant la seva curiositat en descobrir l'entorn, gaudint del lleure a l'aire lliure i creant un grup en què l'infant pot interactuar amb facilitat i confiança amb altres nens i nenes. En aquestes aprenen a passar-ho bé fora del seu niu familiar, fan nous amics i gaudeixen d'una experiència vital memorable.
Tot plegat fa que les colònies siguin una experiència única i plena d'emocions.
 

COLÒNIES TORN 3 - Explorem - 2023 - Llesp
Horari Dia 1 Dia 2 Dia 3 Dia 4 Dia 5 Dia 6
Bon dia Arribada a la casa + Benvinguda Bon dia i activació Bon dia i activació Bon dia i activació Bon dia i activació Bon dia i activació
Matí 1 Excursió al Salencar de Llesp i bany a la platja del Pont Romànic TEMÀTICA: Animals i plantes Gimcana marrana Taller: Un record per emportar-nos a casa.  Activitat final sorpresa
Jocs de Coneixença
Migdia Ens Instal·lem Piscina/Racons Piscina Piscina/racons Racons
Tarda 1 Racons Taller: construïm les nostres cabanes Jocs cooperatius i jocs d'aigua Assaig Show Talent Comiat i tornada
Tarda 2 TEMÀTICA: Introducció a l'eix d'animació Preparem la festa i els espectacles  
Joc de nit Joc de Nit Vetllada Joc de Nit Vetllada Gran Festa Final  
Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit  
 
 
TORN 4: primeres colònies - 2023- Gerri de la Sal
Horari Dia 1 Dia 2 Dia 3 Dia 4
Bon dia Arribada a la casa + Benvinguda Bon dia i activació Bon dia i activació Bon dia i activació
Matí 1 Excursió al Riu! A la recerca de la manivela: sortida al poble Activitat final sorpresa
Jocs de Coneixença + Instal·lem-nos!
Migdia Piscina/racons Jocs aquàtics Piscina/racons
Tarda 1 Orientació: coneixem Gerri de la Sal Gimcana Marrana Comiat i tornada
Tarda 2 Jocs i presentació de l'eix: El molinet de sal Joc de pistes: els rastres Preparem la nit de gal·la  
Joc de nit Joc de Nit Vetllada Gran festa final  
Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit  


PROGRAMACIÓ PROVISIONAL

* L'organització de les colònies, així com l'activitat es pot veure afectada en qualsevol moment, segons els canvis de normatives i indicacions sanitàries que hi puguin haver.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
TRANSPORT
El transport des de Tàrrega fins la casa està inclòs en el preu, si alguna familia prefereix venir amb cotxe particular, es descomptaran 30€ corresponent al transport.

SORTIDA I ARRIBADA
Us informarem dels horaris d´entrades i sortides de la casa de colònies per tal d’evitar aglomeracions el dia d'arribada i de comiat.

Les famílies dels participants tindran un accés restringit a les instal·lacions per tal de vetllar per la seguretat sanitària.
 
LES HABITACIÓNS
Les habitacions són part important de les colònies, distribuïm els grups d'infants i joves segons necessitats i de manera que tothom hi estigui el més còmode possible i se senti part del grup. En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta.
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel personal de cuina de Quàlia. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • DATES:
    • TORN 1: Del 13 al 16 de juliol - a la casa de colònies de la Vall de Boí
    • TORN 2: Del 20 al 23 de juliol - a la casa de colònies de Gerri de la Sal
 
  • EDAT: Dels 4 a 6 anys
 
  • PREU: 149€
  • Opció de fer-ho en un, dos o tres pagaments
  • El 1er pagament serà durant la 1a quinzena de maig i el 2n a la 1a quinzena de juny
  • Si alguna família necessita fer-ho en 3 pagaments poseu-vos en contacte amb nosaltres
Per venir a les colònies heu de registrar-vos a través de l'aplicatiu de Quàlia.
És molt fàcil i podeu fer-ho només amb dos passos:

1. REGISTRA'T: omple les teves dades i les del teu fill/a (si encara no ho heu fet mai)
2. Fes la INSCRIPCIÓ al torn de colònies que t'interessi
Des de Quàlia apliquem alguns descomptes a les nostres colònies d'estiu. 
 
10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).

5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).

El preu inclou: