Amb més de vuit anys d'experiència, seguim apostant per les colònies en plena natura a Llesp, a la nostra casa de colònies de la vall de Boí. Aquest any dos torns de colònies ompliran tots els racons de la casa i podran gaudir de Llesp i del seu entorn privilegiat. Aprofitarem la nostra estada als Pirineus per fer un munt d'activitats, algunes relacionades amb la temàtica de les colònies i d'altres d'aventura. 
 

Visitarem llocs com la presa de Cavallers, el Camí de l'aigua, els prats i les zones rocoses del Parc Nacional d'Aigüestortes. També descobrirem plantes, animals i rius de la zona. Esteu preparats i preparades per passar uns dies de desconnexió? La natura ens espera!

TORN4 | LES PRIMERES COLÒNIES: BERSKA LA MÀGICA GOSSA PASTORA

Els anys han passat, la sobrepoblació a les ciutats cada dia es fa més evident i els pobles més petits continuen desapareixent…

Temps enrere les muntanyes, els boscos i els rius, estaven plens de mercades, pagesos, trementinaires i bon ambient. Els camins anaven plens i tothom coneixia fins a on arribaven. 

Els més vells dels pobles parlen de llocs màgics, llocs on es compleixen desitjos, alguns, amb les aigües més fresques i transparents del que algú es podria imaginar.

El bosc s’ha convertit en un laberint, ja ningú saps on trobar aquests espais tant i tant bells, però si ens vols ajudar, aquestes colònies coneixerem a la Breska, la gossa Màgica de la vall! Alguns diuen que té més de 1000 anys, i que de camins i boscos en sap tant que hi va amb els ulls tancats!

T’agradaria conèixer els amagatalls secrets dels últims habitants de la vall?
Vols conèixer la Màgica Breska i descobrir els paisatges més bonics que hauràs vist mai?
Deixa't guiar per la Breska i trobem junts el gran tresor de la vall. 

* L'organització de les colònies, així com l'activitat es pot veure afectada en qualsevol moment, segons els canvis de normatives i indicacions sanitàries que hi puguin haver.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. Dies abans de l'inici de les colònies donarem d'alta a l'aplicació a totes les famílies participants i enviarem indicacions explicant com funciona l'app. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
TRANSPORT
El transport fins a la casa de colònies: enguany com recomana Departament, es promou fer-lo amb cotxes particulars. Es marcaràn uns horaris d'arribada i de recollida dels infants.
Si alguna família ho necessita, Quàlia habilitarem transport des de Tàrrega, tenint en compte totes les mesures de seguretat que equival a la meitat d'ocupació del vehicle. El suplement d'aquest servei és de 30€ anada i tornada des de Tàrrega

SORTIDA I ARRIBADA
Es programarà un horari esglaonat d´entrades i sortides de la casa de colònies per tal d’assegurar la distància de seguretat recomanada entre totes les persones i evitar aglomeracions el dia d'arribada i de comiat.

Les famílies dels participants tindran un accés restringit a les instal·lacions per tal de vetllar per la seguretat sanitària.
 
LES HABITACIÓNS
Els nens i nens escullen on volen dormir segons les seves preferències. Aquest any, però tenint en compte les mesures de seguretat.
En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta..
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel Daniel Colilles, cuiner expert des de fa molts anys. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • TORN 4, PRIMERES COLÒNIES: Del 11 al 14 de juliol
 
  • EDAT: Dels 4 a 6 anys
 
  • PREU: 110€
  • (Opció de fer-ho en un pagament o en dos)
 
Per venir a les colònies de Quàlia heu d'omplir el formulari d'inscripció, fent clic en el botó INSCRIU-TE A LES COLÒNIES.
Rebreu un correu de confirmació confirmant que teniu la plaça reservada. Més endavant us enviarem un correu electrònic donant-vos tota la informació per a realitzar el pagament de les colònies.
En cas que no hi hagi places al torn al qual us voleu apuntar us ho comunicarem per correu i us inclourem a la llista d'espera del torn.
Des de Quàlia apliquem alguns descomptes a les nostres colònies d'estiu. 
 
10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).

5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).

El preu inclou: