Aquest any estrenem casa de colònies al llit de la Serra de Prades, es tracta de la Granja Escola Mas Baget
Situada en un dels llocs més bonics del Baix Camp, envoltada de boscos de pins i alzines, a un costat hi tenim muntanya i a l'altre el mar. 

Durant els dos torns de les colònies que farem aquest 2020 a Mas Baget, descobrirem i gaudirem de la pau, de la tranquil·litat i de l'harmonia de conviure amb els animals de la granja com els ponis, les gallines, els conills o la nostra estimada cabreta Nargó.

També tindrem l'oportunitat de descobrir el territori fent rutes, orientació i d'altres activitats d'aventura.

 

TORN4 | LES PRIMERES COLÒNIES
La Serra de la Mussara és un territori que des de sempre ha estat casa de pas de les les màgiques trementinaires.
Aquesta era la seva segona casa, quan als Pirineus feia fred, baixaven a la Serra de la Mussara amb les seves famílies i amics a passar els mesos més freds.
Quan les trementinaires habitaven la Mussara, la zona brillava per si mateixa, cada nit es sentia música i xerinola. 
Al cap dels anys i per culpa de la sobrepoblació i la industrialització de la zona, les trementinaires han anat abandonant aquesta tradició, deixant així la zona de la Mussara més sola i freda que mai.
Tot i això encara hi ha esperança, En Perci, un foll tímid però valent que viu sol en aquesta serra, està disposat a fer el que faci falta per a recuperar aquest espai tan i tan bonic.

Us agradaria ajudar a en Perci i fer d'aquella vall un lloc preciós i meravellós?

Aquestes colònies estan preparades per a tots aquells nens i nenes que s'inicien en el món de les colònies d'estiu. 
Els infants gaudiran d'un munt d'activitats adaptades a la seva edat i d'un entorn rural i acollidor a la granja escola Mas Baget, a Alforja.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació Dinantia. Dies abans de l'inici de les colònies donarem d'alta a l'aplicació a totes les famílies participants i enviarem indicacions explicant com funciona l'app. A Dinantia podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
SORTIDA I ARRIBADA
A les 9:30 del mati, ens trobarem a l’estació d’autobusos de Tàrrega.
Tot seguit farem la recollida de documentació i de les targetes sanitàries. Finalment, els nens/es pujaran al bus i començarà la gran aventura. A les arribades el procès és el mateix però a la inversa. Quedarem a les 18:00 a l’estació d’autobusos de Tàrrega l’últim dia de les colònies. Allà farem el retorn de les targetes sanitàries i el comiat.
 
LES HABITACIÓNS
Els nens i nens escullen en quina habitació volen dormir segons les seves preferències.
En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta.
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel Daniel Colilles, cuiner expert des de fa molts anys. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • TORN 4, PRIMERES COLÒNIES: Del 23 al 26 de juliol
 
  • EDAT: Dels 4 a 6 anys
 
  • PREU: 125€
  • (Opció de fer-ho en un pagament o en dos)
 
  • CASA DE COLÒNIES: Les colònies es realitzaran a la casa colònies Mas Baget (Alforja)
Per venir a les colònies de Quàlia heu d'omplir el formulari d'inscripció, fent clic en el botó INSCRIU-TE A LES COLÒNIES.
Rebreu un correu de confirmació confirmant que teniu la plaça reservada. Més endavant us enviarem un correu electrònic donant-vos tota la informació per a realitzar el pagament de les colònies.
En cas que no hi hagi places al torn al qual us voleu apuntar us ho comunicarem per correu i us inclourem a la llista d'espera del torn.

El divendres 8 de maig realitzarem una reunió informativa amb totes les famílies que us heu apuntat a les colònies. Allà explicarem amb tots els detalls el funcionament de les colònies i resoldrem tots els dubtes que hi puguin haver.
Des de Quàlia apliquem alguns descomptes a les nostres colònies d'estiu. 
 
10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).

5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).

El preu inclou: