Amb més de vuit anys d'experiència, seguim apostant per les colònies en plena natura a Llesp, a la nostra casa de colònies de la vall de Boí. Aquest any un torn de colònies omplirà tots els racons de la casa i podrà gaudir de Llesp i del seu entorn privilegiat. Aprofitarem la nostra estada als Pirineus per fer un munt d'activitats temàtiques de teatre i d'altres d'aventura. 
Visitarem llocs com la presa de Cavallers, el Camí de l'aigua, els prats i les zones rocoses del Parc Nacional d'Aigüestortes. També descobrirem plantes, animals i rius de la zona. Esteu preparats i preparades per passar uns dies de desconnexió? La natura ens espera!
TEATRE AMB CRUMA
COLÒNIES DE TEATRE AMB CRUMA

Unes colònies formatives i lúdiques obertes a tots els infants i joves; descobreix o profunditza en el món del teatre a través de les tècniques d'actuació i el joc dramàtic.
Per a fomentar les nostres capacitats comunicatives i interpretatives, explorarem els valors del teatre, que ens serviran per a estar damunt de l'escenari i sobretot: per al nostre dia a dia!
El joc, les aventures i la cohesió faran d'aquests vuit dies una experiència única en un espai únic.
Que comenci l'espectacle! 

* L'organització de les colònies, així com l'activitat es pot veure afectada en qualsevol moment, segons els canvis de normatives i indicacions sanitàries que hi puguin haver.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
TRANSPORT
El transport fins a la casa de colònies: enguany com recomana Departament, es promou fer-lo amb cotxes particulars. Es marcaràn uns horaris d'arribada i de recollida dels infants.
Si alguna família ho necessita, Quàlia habilitarem transport des de Tàrrega, tenint en compte totes les mesures de seguretat que equival a la meitat d'ocupació del vehicle. El suplement d'aquest servei és de 30€ anada i tornada des de Tàrrega

SORTIDA I ARRIBADA
Es programarà un horari esglaonat d´entrades i sortides de la casa de colònies per tal d’assegurar la distància de seguretat recomanada entre totes les persones i evitar aglomeracions el dia d'arribada i de comiat.

Les famílies dels participants tindran un accés restringit a les instal·lacions per tal de vetllar per la seguretat sanitària.
 
LES HABITACIÓNS
Els nens i nenes escullen on volen dormir segons les seves preferències. Aquest any, però tenint en compte les mesures de seguretat.
En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta..
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel personal de cuina de Quàlia. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • TORN 2: Del 12 al 19 juliol
 
  • EDAT: Dels 8 als 15 anys
 
  • PREU: 340€
  • Opció de fer-ho en un, dos o tres pagaments
  • El 1er pagament serà durant la 2a quinzena de maig i el 2n a la 2a quinzena de juny
  • Si finalment no es poden realitzar les colònies d'estiu per normativa COVID, no es cobrarà cap quota
 
Per venir a les colònies heu de registrar-vos a través de l'aplicatiu de Quàlia.
És molt fàcil i podeu fer-ho només amb dos passos:

1. REGISTRA'T: omple les teves dades i les del teu fill/a (si encara no ho heu fet mai)
2. Fes la INSCRIPCIÓ al torn de colònies que t'interessi