Amb més de vuit anys d'experiència, seguim apostant per les colònies en plena natura a Llesp, a la nostra casa de colònies de la vall de Boí. Aquest any dos torns de colònies ompliran tots els racons de la casa i podran gaudir de Llesp i del seu entorn privilegiat. Aprofitarem la nostra estada als Pirineus per fer un munt d'activitats, algunes relacionades amb la temàtica de les colònies i d'altres d'aventura. 

Visitarem llocs com la presa de Cavallers, el Camí de l'aigua, els prats i les zones rocoses del Parc Nacional d'Aigüestortes. També descobrirem plantes, animals i rius de la zona. Esteu preparats i preparades per passar uns dies de desconnexió? La natura ens espera!

TORN2 | CIÈNCIA I EXPERIMENTS
CIÈNCIA I EXPERIMENTS
Perquè el cel és blau? Com crèixen les plantes? Perquè brilla el Sol? Perquè la Lluna no cau del cel? 

De ben segur que aquestes preguntes i moltes més us les han plantejat els més petits i curiosos de casa. Admirem la curiostat que tenen els nens i nenes pet tot el que els envolta i volem ajudar-los a descobrir les respostes als seus dubtes de la forma més científica possible.

Per això hem creat el torn de colònies de ciència i experiments, on el nostre equip de monitores i monitors més científics ajudaran als infants a resoldre els reptes científics més divertits i curiosos. Manipularem i experimentarem amb diferents elements, ingredients i masses, finalment acabarem donant explicació a molts dubtes que ens envolten en la nostra vida quotidiana.

Vestits amb bata blanca i amb moltes ganes d'experimentar, aprendrem constantment i sempre d'una forma molt divertida!

Si vols aprendre mentre jugues, aquest és el teu torn!

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació Dinantia. Dies abans de l'inici de les colònies donarem d'alta a l'aplicació a totes les famílies participants i enviarem indicacions explicant com funciona l'app. A Dinantia podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
SORTIDA I ARRIBADA
A les 9:30 del mati, ens trobarem a l’estació d’autobusos de Tàrrega.
Tot seguit farem la recollida de documentació i de les targetes sanitàries. Finalment, els nens/es pujaran al bus i començarà la gran aventura. A les arribades el procès és el mateix però a la inversa. Quedarem a les 18:00 a l’estació d’autobusos de Tàrrega l’últim dia de les colònies. Allà farem el retorn de les targetes sanitàries i el comiat.
 
LES HABITACIÓNS
Els nens i nens escullen en quina habitació volen dormir segons les seves preferències.
En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta.
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel Daniel Colilles, cuiner expert des de fa molts anys. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • TORN 2: Del 29 de juny al 5 de juliol
 
  • EDAT: Dels 6 a 9 anys
 
  • PREU: 310€
  • (Opció de fer-ho en un pagament o en dos)
 
Per venir a les colònies de Quàlia heu d'omplir el formulari d'inscripció, fent clic en el botó INSCRIU-TE A LES COLÒNIES.
Rebreu un correu de confirmació confirmant que teniu la plaça reservada. Més endavant us enviarem un correu electrònic donant-vos tota la informació per a realitzar el pagament de les colònies.
En cas que no hi hagi places al torn al qual us voleu apuntar us ho comunicarem per correu i us inclourem a la llista d'espera del torn.

El divendres 8 de maig realitzarem una reunió informativa amb totes les famílies que us heu apuntat a les colònies. Allà explicarem amb tots els detalls el funcionament de les colònies i resoldrem tots els dubtes que hi puguin haver.
Des de Quàlia apliquem alguns descomptes a les nostres colònies d'estiu. 
 
10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).

5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).

El preu inclou: