INSCRIU-TE AL TEU CASAL!
fes clic a la teva comarca per inscriure't
T'endinses en una gran aventura?
CASALET


A la galeria del poble hi ha exposats els Quadris més famosos de la història de l'art! El Senyor Antoine fa molts anys que hi fa de conserge, i s'estima la galeria com si fos seva! Però últimament està ben espantat... Els personatges dels Quadris es mouen, canten, canvien de cara d'un dia per l'altre, desapareixen, els colors es barregen, els objectes desapareixen... L'Antoine ens demana ajuda! Aquest estiu coneixerem artistes i obres d'art d'arreu del món i ajudarem a l'Antoine a resoldre el misteri de la galeria!

CASALOT


La Charlotte és una estudiant que tota la vida ha viscut a França, on va emigrar la seva família per la Guerra Civil fa molts anys. Ara, la ha decidit tornar a Catalunya i reobrir la galeria d'art dels seus avis. L'art l'apassiona! Però resulta que a la galeria, estan desapareixeint els quadres... Junts ens convertirem en investigadors i investigadores i desvetllarem el misteri! Frida Kahlo, Banksy, Munch... A través de l'exploració, la descoberta a l'entorn, jocs, gimcanes viurem un estiu ple d'aventures i de valors!

ESTIU ESPORT

Ens encanta moure'ns, ballar, fer esport i no parar quietes! En aquest casal esportiu us assegurem que no us podreu pas avorrir! Omplirem l'estiu de sortides, excursións, bicicletades, esports d'equip, balls, danses, natació... i molt més! Un casal per tots els infants als que els apassiona l'esport i volen viure un estiu únic!