Setmana a setmana, superarem missions i reptes per trobar els diferents elements que permeten l'equilibri de la terra: Aire, Aigua, Foc, Terra i Amistat.

Cada setmana girarà al voltant d’un d’aquests elements, i amb activitats com gimcanes, excursions, activitats artístiques, dinàmiques de grup, bicicletades i molt més!

Us ho perdreu?
Clica la teva comarca per inscriure't al casal!

CASALET


A la galeria del poble hi ha exposats els Quadris més famosos de la història de l'art! El Senyor Antoine fa molts anys que hi fa de conserge, i s'estima la galeria com si fos seva! Però últimament està ben espantat... Els personatges dels Quadris es mouen, canten, canvien de cara d'un dia per l'altre, desapareixen, els colors es barregen, els objectes desapareixen... L'Antoine ens demana ajuda! Aquest estiu coneixerem artistes i obres d'art d'arreu del món i ajudarem a l'Antoine a resoldre el misteri de la galeria!

CASALOT


La Charlotte és una estudiant que tota la vida ha viscut a França, on va emigrar la seva família per la Guerra Civil fa molts anys. Ara, la ha decidit tornar a Catalunya i reobrir la galeria d'art dels seus avis. L'art l'apassiona! Però resulta que a la galeria, estan desapareixeint els quadres... Junts ens convertirem en investigadors i investigadores i desvetllarem el misteri! Frida Kahlo, Banksy, Munch... A través de l'exploració, la descoberta a l'entorn, jocs, gimcanes viurem un estiu ple d'aventures i de valors!

ESTIU ESPORT

Ens encanta moure'ns, ballar, fer esport i no parar quietes! En aquest casal esportiu us assegurem que no us podreu pas avorrir! Omplirem l'estiu de sortides, excursións, bicicletades, esports d'equip, balls, danses, natació... i molt més! Un casal per tots els infants als que els apassiona l'esport i volen viure un estiu únic!

1. Quan es gira la quota?
El gir bancaria es farà a principi de juliol. Si heu posat l'opció de 2 pagaments es gira la meitat a principi de juliol i l'altra meitat a principi d'agost. A principi de setembre es girarà tot el que quedi pendent.

En cas de cobrar setmanes que finalment no es realitzin, els retornarà la part proporcional.

2. En les estones de piscina, qui vigila els infants?
A totes les piscines que anem hi ha socorrista de la mateixa piscina, a la vegada, el monitor/a estarà amb tota l'atenció i acompanyant els infants en tot moment. Abans de començar el casal, es revisa i s'acorda el protocol amb els gestors de la piscina.

És obligatori portar "manguitos" o algun sistema de flotació, a tots els infants que no sàpiguen nadar.

3. Fins quan puc apuntar-me una altra setmana?
Sempre que hi hagi places, et pots apuntar al casal fins el dimecres de la setmana anterior.

4. Es pot apuntar dies puntuals o la meitat de la setmana?
No oferim aquesta opció, ja que la programació pedagògica de les activitats són setmanals i els infants perdrien el fil si no venen cada dia. I si només venen un dia no entendran el funcionament del casal i poden anar perduts. A més, a nivell organitzatiu ens és molt complicat la gestió dels grups d'infants i monitors amb tanta possibilitat d'altes i baixes.

5. On puc veure la programació d'activitats i material necessari?
Cap a mitjans de juny, un cop feta la formació amb tot l'equip de monitors penjarem una setmana model a la web. A part, cada setmana us entregarem l'horari corresponent amb les activitats concretes i tot el que necessiteu saber.
Hi ha un programa diferent cada setmana on treballem diversos valors. Cada setmana està relacionada amb un eix d'animació que ens introdueix totes les activitats que es van realitzant.

6. Com es fa la comunicació amb les famílies?
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, i també us podreu comunicar amb el/la coordinador/a en cas de necessitar-ho. També podreu parlar-hi cada dia en les entrades i sortides.

7. Com es gestionen al·lèrgies i medicacions?
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal indicar-ho a l'hora de fer la inscripció i també cal que s'indiqui en el full d'autorització que les famílies ompliran. També cal que es porti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministrament de medicaments signats. El director/a del casal o monitor/a referent de l'infant seran els responsables de subministrar la medicació.