Portem més de 8 anys oferint la gestió i organització de casals i esplais durant períodes vacacionals (Nadal, Setmana Santa i estiu) a centres educatius i AjuntamentsEntenem l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i sobretot divertit. Per això volem oferir als infants l’aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. 

ESTEM PREPARADES!

 
A Quàlia tenim moltes ganes de poder reprendre l’activitat presencial i de retrobar-nos! Aquest any, malgrat la incertesa de cara a l’estiu, hem estat treballant en diverses propostes per gaudir d’aquest estiu!

Aquestes propostes s’adaptaran segons com avanci la situació actual, i van des del funcionament habitual dels nostres casals d’estiu, passant per la realització de casals però amb grups reduïts d'infants i, fins i tot, casals online.

Ens adaptarem al nou context seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i aplicarem les mesures necessàries perquè aquest any, més que mai, els infants puguin gaudir de l’estiu. I la millor recepta? Lleure, educació i diversió, treballant la gestió de les emocions!

Us presentem els eixos que hem preparat per aquest estiu, segons el poble on us apunteu podreu gaudir d'una opció o d'una altra: 

CASALET


A la galeria del poble hi ha exposats els Quadris més famosos de la història de l'art! El Senyor Antoine fa molts anys que hi fa de conserge, i s'estima la galeria com si fos seva! Però últimament està ben espantat... Els personatges dels Quadris es mouen, canten, canvien de cara d'un dia per l'altre, desapareixen, els colors es barregen, els objectes desapareixen... L'Antoine ens demana ajuda! Aquest estiu coneixerem artistes i obres d'art d'arreu del món i ajudarem a l'Antoine a resoldre el misteri de la galeria!

CASALOT


La Charlotte és una estudiant que tota la vida ha viscut a França, on va emigrar la seva família per la Guerra Civil fa molts anys. Ara, la ha decidit tornar a Catalunya i reobrir la galeria d'art dels seus avis. L'art l'apassiona! Però resulta que a la galeria, estan desapareixeint els quadres... Junts ens convertirem en investigadors i investigadores i desvetllarem el misteri! Frida Kahlo, Banksy, Munch... A través de l'exploració, la descoberta a l'entorn, jocs, gimcanes viurem un estiu ple d'aventures i de valors!

ESTIU ESPORT

Ens encanta moure'ns, ballar, fer esport i no parar quietes! En aquest casal esportiu us assegurem que no us podreu pas avorrir! Omplirem l'estiu de sortides, excursións, bicicletades, esports d'equip, balls, danses, natació... i molt més! Un casal per tots els infants als que els apassiona l'esport i volen viure un estiu únic!