Portem més de 8 anys oferint la gestió i organització de casals i esplais durant períodes vacacionals (Nadal, Setmana Santa i estiu) a centres educatius i AjuntamentsEntenem l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i sobretot divertit. Per això volem oferir als infants l’aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. 

ESTEM PREPARADES!

 
A Quàlia tenim moltes ganes de poder reprendre l’activitat presencial i de retrobar-nos! Aquest any, malgrat la incertesa de cara a l’estiu, hem estat treballant en diverses propostes per gaudir d’aquest estiu!

Aquestes propostes s’adaptaran segons com avanci la situació actual, i van des del funcionament habitual dels nostres casals d’estiu, passant per la realització de casals però amb grups reduïts d'infants i, fins i tot, casals online.

Ens adaptarem al nou context seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i aplicarem les mesures necessàries perquè aquest any, més que mai, els infants puguin gaudir de l’estiu. I la millor recepta? Lleure, educació i diversió, treballant la gestió de les emocions!

Us presentem els eixos que hem preparat per aquest estiu, segons el poble on us apunteu podreu gaudir d'una opció o d'una altra: 

CASALET


Degut a l'escalfament global, els casquets polars s'estan fonent i a Noruega, aquest desglaç ha fet reaparèixer... un VAIXELL VÍKING! La Lagretha i el seu amic Ragnar Qualium, ens venen a veure i ens envien un missatge urgent: Els hem d'ajudar a frenar el canvi climàtic que estàn provocant diferents malèfics! Ens convertirem amb Quàlings, viatjarem per tot el món, anirem a buscar els malèfics, i els vencerem! Juntes salvarem la nostra estimada Terra!

CASALOT 


El canvi climàtic és la desesperant realitat que està vivint el nostre planeta… però per sort encara queden persones que, amb petits grans gestos es proposen salvar la Terra! Al casalot coneixerem persones del món que ens proposaran reptes per revertir les catàstrofes climàtiques que pateixen els seus països. El futur del planeta és a les nostres mans! T’apuntes a frenar el canvi climàtic?

CASAL ESPORTIU


Ens encanta moure'ns, ballar, fer esport i no parar quietes! En aquest casal esportiu us assegurem que no us podreu pas avorrir! Omplirem l'estiu de sortides, excursións, bicicletades, esports d'equip, balls, danses, natació... i molt més! 
Un casal per tots els infants als que els apassiona l'esport i volen viure un estiu únic!