Fes clic a la teva comarca per inscriure't al teu casal de Quàlia!
T'endinses en una gran aventura?
 

 
ELS NOSRTES EIXOS D'ANIMACIÓ

CASALET


Degut a l'escalfament global, els casquets polars s'estan fonent i a Noruega, aquest desglaç ha fet reaparèixer... un VAIXELL VÍKING! La Lagretha i el seu amic Ragnar Qualium, ens venen a veure i ens envien un missatge urgent: Els hem d'ajudar a frenar el canvi climàtic que estàn provocant diferents malèfics! Ens convertirem amb Quàlings, viatjarem per tot el món, anirem a buscar els malèfics, i els vencerem! Juntes salvarem la nostra estimada Terra!

CASALOT 


El canvi climàtic és la desesperant realitat que està vivint el nostre planeta… però per sort encara queden persones que, amb petits grans gestos es proposen salvar la Terra! Al casalot coneixerem persones del món que ens proposaran reptes per revertir les catàstrofes climàtiques que pateixen els seus països. El futur del planeta és a les nostres mans! T’apuntes a frenar el canvi climàtic?

CASAL ESPORTIU


Ens encanta moure'ns, ballar, fer esport i no parar quietes! En aquest casal esportiu us assegurem que no us podreu pas avorrir! Omplirem l'estiu de sortides, excursións, bicicletades, esports d'equip, balls, danses, natació... i molt més! 
Un casal per tots els infants als que els apassiona l'esport i volen viure un estiu únic!
REUNIÓ DE FAMÍLIES