A Quàlia fa més de set anys que treballant en el món del lleure i organitzant activitats per a infants, joves i adults. Creiem en el lleure en valors i en la transformació social a través d'aquest. Per això hem creat activitats específiques encarades a les diferents persones que atenem.
L'estiu és per nosaltres un moment de desconnexió i de lleure en plena essència i aquest any hem preparat diferents activitats per gaudir-lo al màxim!

 
CASALS D'ESTIU
L'estiu està ple d'aventures que es poden viure des del teu mateix poble! Seguirem un eix d'animació, jugarem, coneixerem el nostre entorn i estarem en contacte amb la natura. Podeu fer les inscripcions per setmanes i planificar-vos l'estiu a la vostra mida!  

COLÒNIES
Les colònies ajuden a desconnectar a infants i joves del seu dia a dia i a estar en contacte amb un entorn natural, a l'hora que creen nous vincles amb companys i companyes. Quatre torns per gaudir l'estiu al màxim en plena natura, a la Vall de Boí o a Gerri de la Sal!
 
CAMPS DE TREBALL
Els camps de treball són una experiència de voluntariat encarat a joves, un espai on aquestes ofereixen el seu temps per donar suport en una comunitat local en concret. Un moment per connectar i vincular-se amb el territori i per cohesionar-se amb un grup d'iguals.
 
RUTA XACOBEO
Activitat encarada per a joves d'entre 15 a 17 anys. Una experiència que permet a les joves connectar amb la natura mente caminen, a l'hora que descobreixen nous indrets, persones i interessos. Aquest any realitzarem una part del camí de Sant Jaume, us hi apunteu?