INFORMACIO BÀSICA CASAL DE POAL
PREUS PROMOCIONALS FINS EL 15 DE DESEMBRE!

DATES
23, 24, 27, 30 i 31 de desembre
2, 3, 7 de gener

ESPAI
Escola

EDATS
De P3 a 6è

HORARIS
Matí de 9.00h a 13.00h


TARIFES  CASAL  
HORARIS              TOTS ELS DIES          DIES PUNTUALS                    
Matí                                64€                                 9€


PROGRAMACIÓ CASAL

 

1. Acceptem infants de 3 a 12 anys. Els que han fet P2 poden apuntar-se les setmanes del setembre

2. En cas de germans s'aplicarà un 5% de descompte a cada germà inscrit.

3. Si t'inscrius 8 setmanes o més, tens un 5% de descompte extra.

4. Opció de fer el pagament en 2 vegades.

5. Preus promocionals fins el 14 de juny omplint la PRE-INSCRIPCIÓ. A partir del dia 15 s’augmentaran un 10% els preus. S’ha de fer la INSCRIPCIÓ DEFINITIVA per internet www.lleurequalia.cat

6. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

7. 
Sempre que es pugui començar a dia 22 juny: en cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 12 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 13 al 21 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 22 de Juny, un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import.

8. Tots els nens/es han de tenir l'abonament de les piscines per poder gaudir-ne.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

10. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

13.
10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.


14. Per qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez – Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a klopez@aalba.cat

15. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

16. 
Per qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez – Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a klopez@aalba.cat

17.  Enguany cal portar estoig individual de casa per les activitats creatives.