INFORMACIO BÀSICA TALLERS D'ESTIU DE MOLLERUSSA
PREUS PROMOCIONALS FINS EL 2 DE JUNY!

DATES

Del 25 de juny al 30 d'agost

ESPAI
Escola Mestre Ignasi Peraire, piscines municipals i diferents entorns de Mollerussa

EDATS
Casalet de P3 a 1r  /  Casalot de 2n a 6è

HORARIS
Matins de 8.30h a 13.30h
Menjador de 13.30 a 15.30h

HORARIS
Dos dies a la setmana d'activitats en anglès i activitats aquàtiques
TARIFES                     
MATÍ  38€ per setmana i infant
*Preus amb aportació de l'ajuntament

MENJADOR 30€ per setmana i infant

DESCOMPTES (*No acumulables)                  
*5€ de descompte en la inscripció del segon germà en la mateixa setmana.

*5€ de descompte per a famílies nombroses o monoparentals (adjuntar fotocòpia de la documentació acreditativa).


*3€ de descompte per setmana/infant per les inscripcions realitzades online a www.mollerussa.cat del 7 de maig al 2 de juny.


1. Acceptem nens i nenes de cursos de P3 a 6è.

2. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

3. Preus promocionals fins el 2 de juny. A partir del dia 3 s’augmentaran un 10% els preus.

4. S’ha de fer la inscripció per internet. www.casals.lleurequalia.cat

5. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

6. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 2 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 3 al 21 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 22 de Juny, un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import.

7. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

8. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

9. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

10. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.