INFORMACIO BÀSICA CASAL DE VILA-SANA
Fes la teva inscripció

PREUS PROMOCIONALS FINS EL 12 DE JUNY!

DATES
Del 27 de juny al 29 de juliol

ESPAI
Escola, piscines municipals i diferents entorns del poble

HORARIS
Matí de 9.00h a 13.00h

EDATS
Casalet: de P3 a 1r
Casalot: de 2n a 6è

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
1h de piscina cada dia 


TARIFES  CASAL

SETMANES            MATÍ        COST SETMANA
1                             57,50€                57,50€
2                                113€                56,50€
3                           166,50€                55,50€
4                               218€                 54,50€
5                           272,50€                54,50€
 

EIX D'ANIMACIÓ CASALET I CASALOT
Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d’Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L’eix de l’Estiu 2022 es basarà en recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d’aquests 10 anys.

Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l’escalfament global, el món dels Qualis… Una setmana, mil aventures!

Innovarem amb noves activitats i recuperarem les activitats estrella de cada any! Ens endinsarem en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana.

1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è.

2. Descompte del 5% a cada un dels germans/es.

3. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar s'avisarà a les persones afectades.

4. S'ha de fer la inscripció per l'aplicatiu de Quàlia: app.lleurequalia.cat

5. La quota del casalet es girarà en un sol pagament.

6. Preus promocionals fins el diumenge dia 3 d'abril. A partir del dia 4 s'augmentaran un 10% els preus.

7. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

8. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no segueixin les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d'altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d'actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

9. Quàlia té contractades les assegurances d'accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

10. En cas d'anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 7 d'abril es retornarà el 100% de l'import. Del 8 al 10 d'abril es retornarà el 50% de l'import i a partir del dia 11 d'abril, un cop iniciada l'activitat només es retornarà el 25% de l'import. Aquest escalat de retorn és degut a cobrir costos: contractació personal, material, organització i gestió.

11. En cas que l'infant sigui positiu en COVID i així es documenti, i el confinament no li permeti assistir a l'activitat, es retornarà el 25% de l'import.

12. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

13. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l'acceptació de les condicions generals i de participació.

14. En cas que l'infant no assisteixi al casal algun dia puntual, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 

15. Per qualsevol dubte ens podeu trucar a la coordinadora de Quàlia o enviar un correu a casals@lleurequalia.cat