INFORMACIO BÀSICA CASAL DE VERDÚ
Fes la teva inscripció

PREUS PROMOCIONALS FINS EL 12 DE JUNY!

DATES
Del 27 de juny al 29 de juliol 

ESPAI
Escola, piscines i diferents entorns del poble

HORARIS
Matí de 9.00h a 13.00h

EDATS
Casalet i casalot: de 1r a 6è

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Piscina cada dia de la setmana.
Es faran cursets de natació de la setmana del 4 de juliol fins al 29 de juliol. Els cursets es faran de dilluns a dijous. Divendres hi haurà bany lliure.


TARIFES  CASAL

SETMANES            MATÍ        COST SETMANA
1                               44€                    44€
2                              86€                    43€
3                            126€                   42€
4                           164€                    41€
5                           205€                    41€
*Cal sumar 5€ a les setmanes de juliol en motiu dels cursets de natació.
*El preu per setmana del casal per les famílies que no siguin sòcies de l'Ampa, tindrà un increment de 3€.


EIX D'ANIMACIÓ CASALET
Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d’Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L’eix de l’Estiu 2022 es basarà en recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d’aquests 10 anys.

Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l’escalfament global, el món dels Qualis… Una setmana, mil aventures!

Innovarem amb noves activitats i recuperarem les activitats estrella de cada any! Ens endinsarem en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana.

1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è.

2. En cas de germans/es s’aplicarà un 5% de descompte a cada germà/na.

3. 10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.

3. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

4. Preus promocionals fins el 12 de juny. A partir del dia 13 s’augmentaran un 10% els preus.

5. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè es pugui obrir el Casalet, en cas que un cop fet el recompte d’inscripcions no es pugui realitzar us n’informarem per l’aplictiu i pel correu.

6. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 12 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 13 al 26 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 27 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import. En cas que el casal es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornarà la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.

7. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Quàlia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

8. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

9. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

10. No es contemplen ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

11. En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades.

12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

13. Els infants no cal que disposin de l’abonament per accedir a les piscines.

14. En cas d'anar a la piscina, i no saber nadar, és obligatòri portar "manguitos".