Fes la teva inscripció

DATES
SETMANA A: 21 i 22 desembre
SETMANA B: 27, 28, 29 desembre
SETMANA C: 2, 3, 4, 5 gener

ESPAI
Menjador de l'Espigolet

HORARIS
MATÍ: 9h a 13h

EDATS
De I0 a I2

PREUS
Totes les setmanes: 48€*

*Preus subvencionats per l’Ajuntament de Tornabous emmarcat dins el programa Temps x Cures
 
EIX D'ANIMACIÓ
Aquest hivern, coneixerem l’Elfa Mandarina, i amb ella recuperarem la màgia del Nadal! El tió ha perdut la barretina, l'estrella dels Reis Mags ha desaparegut, i la Campanera del poble no troba les campanes per enlloc... ens quedarem sense Cap d'Any? Som-hi, juntes esbrinarem qui ho ha fet desaparèixer, i descobrirem que els regals que més ens agraden, son els que no es veuen!

1. Acceptem infants de cursos de I0 a 6è. 

2. S’ha de fer la inscripció per l’aplicatiu de Quàlia: app.lleurequalia.cat 

3. Hi haurà l’opció de fer el pagament en dues vegades. 

4. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es  responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès. 

5. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no segueixin les  recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la  d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la  dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de  pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden  ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.  

6. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix  el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals  participen menors de 18 anys. 

7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 11 de desembre es retornarà el 100% de  l’import. Del 12 al 20 de desembre es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 21 de desembre,  un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import. 

8. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals. 

9. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals  i de participació. 

10. Per qualsevol dubte podeu trucar a la coordinadora de Quàlia o enviar un correu a  casals@lleurequalia.cat