Fes la teva inscripció

DATES
SETMANA A: 21 i 22 desembre
SETMANA B: 27, 28, 29 desembre
SETMANA C: 2, 3, 4, 5 gener

ESPAI
Antiga biblioteca

HORARIS
MATÍ: 9h a 13h
MENJADOR: 13h a 15h (amb carmanyola)*
*Caldrà que cada infant porti el menjar en una bossa isotèrmica. L’espai comptarà de mircroones.

EDATS
De I3 a 6è

PREUS

Servei Setmana A Setmana B Setmana C
Matí (9h a 13h) 9€ 13,5€ 18€
Menjador amb
armanyola (13h a 15h)
4,7€ 7,5€ 9,4€
Menjador puntual (un día) 2,5€/dia

Preus subvencionats per l’Ajuntament de La Fuliola i Boldú emmarcat dins el programa Temps x Cures
EIX D'ANIMACIÓ
Aquest hivern, coneixerem l’Elfa Mandarina, i amb ella recuperarem la màgia del Nadal! El tió ha perdut la barretina, l'estrella dels Reis Mags ha desaparegut, i la Campanera del poble no troba les campanes per enlloc... ens quedarem sense Cap d'Any? Som-hi, juntes esbrinarem qui ho ha fet desaparèixer, i descobrirem que els regals que més ens agraden, son els que no es veuen!

1. Acceptem infants de cursos de I3 a 6è. 

2. S’ha de fer la inscripció per l’aplicatiu de Quàlia: app.lleurequalia.cat 

3. Hi haurà l’opció de fer el pagament en dues vegades. 

4. Hi ha un mínim de 5 inscripcions al Casalet i 2 incripcions a les Acollides perquè es puguin obrir, en cas que no es pugui realitzar s’avisarà a les persones afectades.

5. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es  responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès. 

6. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no segueixin les  recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la  d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la  dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de  pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden  ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.  

7. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix  el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals  participen menors de 18 anys. 

8. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 11 de desembre es retornarà el 100% de  l’import. Del 12 al 20 de desembre es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 21 de desembre,  un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import. 

9. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals. 

10. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals  i de participació. 

11. Per qualsevol dubte podeu trucar a la coordinadora de Quàlia o enviar un correu a  casals@lleurequalia.cat