Bike Pump Track
L'activitat es faran al circuit de pumptrack del poble, una nova tendència que ens permet aprendre de manera segura en un espai controlat amb diferents elements per treballar amb els infants. Les activitats no només seran activitats de pumptrack sinó que introduirem els infants al màgic món de la BTT gaudint de jocs i activitats adaptades al ciclisme per millorar la seva tècnica, seguretat i autosuficiència al medi. El monitor serà el Juli.
Tastet d'extraescolars
Tastarem activitats de tota mena, combinant activitats dinàmiques amb activitats més estàtiques. Arts i creativitat, multiesports, exploració de la natura, jocs de taula, expressió corporal... Les activitats les proposarà l'educador/a i es tindrà en compte la voluntat i motivació dels infants a l'hora de programar-les.
Pàdel
Amb la iniciació al pàdel aprendrem a controlar la pala, a rebre i a tornar la pilota. Aquest esport és de normes senzilles, cosa que proporciona seguretat als infants, que gaudiran fent exercicis individuals i en grup per tal de perfeccionar la tècnica i d'endinsar-se en aquest atractiu esport. El monitor serà l'Arnau.
Anglès It's English
Amb l'acadèmia de Calaf It's English, plantejarem activitats i propostes per tal de conèixer nou vocabulari i iniciar-nos en la conversa en llengua anglesa.Ens centrarem, sobretot, en l'expressió oral, el joc i l'aprenentatge útil. Activitat realitzada a la mateixa escola.