Iniciació al tennis el Sitjar
Us presentem una nova extraescolar que donarà molt a parlar. INICIACIÓ AL TENNIS. L’Àlex, amb tota l’experiència que té, aterra a Linyola amb ganes d’ensenyar i transmetre als vostres fills/es els aspectes tècnics del tennis i els seus valors. Si vols que el teu fill/a aprengui a jugar a tennis d’una forma divertida aquesta és la teva extraescolar. Mínim de 5 nens/es i màxim de 8 nens/es per classe.
* Mínim de 5 alumnes i màxim de 8 alumnes per grup
* Els hi deixem la raqueta en el cas de que no en tinguin
INSCRIPCIONS A 658 620 086 ?
Multiesports El Sitjar
Activitat plena d’experiències motrius on s’aprenen la tècnica i la tàctica de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten. Es fa acompanyament de l'escola a la poliesportiu per part de la monitora.
Atletisme El Sitjar
Activitat per apropar la pràctica de l'activitat atlètica als infants de P3 a 6è de la mà de l'A.A. Xafatolls. Per inscriure-us a l'activitat responeu el següent formulari: https://forms.gle/LRUePCodp1JTorfq6
Bàsquet
És una activitat que vol fomentar un estil de vida saludable, també treballar les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents jocs i activitats lúdiques relacionades amb els moviments tècnics del bàsquet. Es tracta d’una iniciació a aquest esport amb el qual es fomenta el treball en equip i la presa de decisions.
Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Escacs
Extraescolar a càrrec de l'acadèmia Israel. Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. També potencien l’augment de la capacitat d’atenció i concentració, la millora de raonament lògic i de la memòria. Aprendre a estar en silenci serveix per fomentar i reforçar l’adquisició dels hàbits d’estudi i, en conseqüència incideix positivament en la millora del rendiment escolar
Anglès Punt Study
L'objectiu principal és que els infants millorin el seu nivell en la llengua anglesa, sempre centrant-nos en l'expressió oral, el joc i l'aprenentatge útil. Activitat realitzada a la mateixa escola. Inscripcions: https://forms.gle/7XhzscMAsEM9mSEQ9 
Dansa moderna
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos.