Robòtica Smart School
Activitat d’introducció a la lògica del pensament computacional i la programació a través de peces de Lego. En aquesta activitat treballarem diferents aspectes de la ciència, la matemàtica, la programació i la llengua a partir de la construcció de robots de lego.
Esport i natura (consell esportiu Urgell)
Des del Consell Esportiu de l’Urgell hem apostat per una activitat escolar basada en multiesports d’activitats no convencionals al medi natural i que implica la connexió dels infants amb la flora i la fauna més propera. Esports com: senderisme, orientació, slackline, BTT, roller o patinatge urbà, escalada en rocòdrom, psicomotricitat (educació infantil), iniciació a esports no convencionals com poden ser el rugby tag, fisbee, kinball...(educació primària) i sortides a peu o en bicicleta un cop al mes
Kids&Us Bellpuig
La metodologia de kids&Us es basa en el concepte de desenvolupar les capacitats naturals dels infants a l’hora d’adquirir un idioma. Per això, hi ha un procés natural basat en els següents passos: escolta, comprensió, parla, lectura i escriptura. En cas que hagueu omplert el full d’inscripció que se us va entregar i l'hagueu retornat a les tutores, els de KIDS&US es ficaran en contacte amb vosaltres per formalitzar la inscripció.
En cas que esitgueu interessats i no hagueu omplert la butlleta, podeu contactaramb ells per telefon al 618 129 863 o al correu tarrega@kidsandus.es.
Danses urbanes
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos.
Mecanografia pack duo - punt estudi

En aquesta activitat aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.

Teatre i expressió
L’activitat de teatre des de la vessant lúdica amb el joc com a contingut principal. L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per la creativitat i la expressió, aconseguint que els nens i nenes s’alliberin de prejudicis o timideses. També treballem les emocions per a infants a través de l'expressió artística.
Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Música

Es tracta d'una activitat molt divertida pels infants. Els alumnes milloren el sentit de l'audició, incrementen la seva percepció, creativitat i sincronització a través dels instruments. Aprendrem el llenguatge musical i ens hi iniciarem, treballant valors com la dedicació, la constància i l'estima pel que fan.

Manualitats de Solaç
A càrrec del Centre d'Expressió Artística Solaç. Es vol que els infants explorin amb la màxima diversitat de tècniques, d'estils, de temes, etc, per tal d'estimular-los i de buscar el seu propi llenguatge, aquell que més els ajudi a donar forma i per tant a expressar les seves motivacios a través de l'art.