Robòtica Smart School
Activitat d’introducció a la lògica del pensament computacional i la programació a través de peces de Lego. En aquesta activitat treballarem diferents aspectes de la ciència, la matemàtica, la programació i la llengua a partir de la construcció de robots de lego.
Esport i natura (consell esportiu Urgell)
Des del Consell Esportiu de l’Urgell hem apostat per una activitat escolar basada en multiesports d’activitats no convencionals al medi natural i que implica la connexió dels infants amb la flora i la fauna més propera. Esports com: senderisme, orientació, slackline, BTT, roller o patinatge urbà, escalada en rocòdrom, psicomotricitat (educació infantil), iniciació a esports no convencionals com poden ser el rugby tag, fisbee, kinball...(educació primària) i sortides a peu o en bicicleta un cop al mes
Danses urbanes
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos.
Mecanografia pack duo - punt estudi

En aquesta activitat aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.

Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Manualitat i teixits
Taller per familiaritzar-se amb el món dels fils i de les agulles i altres manualitats. Els alumnes començaran a crear els seus petits treballs. Creativitat a través del teixits, expressant-se per si mateixos i desenvolupant el pensament abstracte.
Crea'art
Diverteix-te creant d’una manera divertida i amena. Converteix-te en un artista tot creant magnífiques manualitats amb tot tipus de materials. Es combinaran les manualitats amb dinàmiques i activitats de pintura i dibuix treballant diferents tècniques, com les ceres, els llapís de colors i pintura amb pinzell.
Iniciació al món musical
Es tracta d'una activitat molt divertida pels infants. Els alumnes milloren el seu sentit de l'audició, incrementen la seva percepció, creativitat i sincronització a través dels instruments. Aprendrem el llenguatge musical i ens hi iniciarem treballant valors com la dedicació, la constància i l'estima pel que fan.