Ioga Alcoletge
Els alumnes a través de la pràctica de Ioga aprendran a gestionar les emocions, augmentar la concentració i atenció, obtenint la màxima fortalesa i equilibri possible en tots els sentits. Tindran l'oportunitat d'exercitar la seva respiració aprenent així a relaxar-se i a fer front a l'estrès, a situacions conflictives i a la falta de concentració. El Ioga els permetrà arribar al seu màxim potencial, aquest potencial no és només físic, sinó també mental, emocional, fisiològic, energètic, neuronal i espiritual.L'activitat de Ioga també els ajudarà a desenvolupar pau interior i calma, enfortir les estructures anatòmiques (a través de les postures de Ioga) i neuronals, equilibrar i calmar el sistema nerviós, oferint-los-hi un sentiment intern de seguretat per poder afrontar així els reptes diaris. L'activitat es durrà a terme amb un mínim de 5 alumnes.
Moviment
Els infants desenvolupen les seves habilitats físiques de manera lúdica i creativa mitjançant jocs, dansa, i exercicis. Milloren la seva coordinació, equilibri, flexibilitat i resistència mentre s'ho passen bé amb altres companys. L'activitat promou un estil de vida actiu i saludable, a més de fomentar la confiança i la motivació en els nens. A través del moviment corporal treballarem l'expressió de totes les possibilitats motrius, emocionals, cognitives i relacionals de l'infant i permet vetllar per la millora del desenvolupament i benestars personals i socials a través del cos.
Akido
L'activitat d'Aikido per a infants fomenta la cooperació i el respecte envers els altres participants. A més, promou valors com la pau i l'autocontrol. A través d'exercicis divertits i jocs, els infants es divertiran mentre aprenen les bases d'aquest art marcial tradicional japonès.
 
Zumba
Sessions musicals de ZUMBA que combinen el ball i les coreografies a través del joc. Ballant al ritme de tota mena de músiques treballarem la coordinació, la flexibilitat, experimentarem diferents formes i possibilitats de moviment. Aprendrem coreografies de cançons de zumba i farem moure el cos seguint el ritme!
Escacs
Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. També potencien l’augment de la capacitat d’atenció i concentració, la millora de raonament lògic i de la memòria. Aprendre a estar en silenci serveix per fomentar i reforçar l’adquisició dels hàbits d’estudi i, en conseqüència incideix positivament en la millora del rendiment escolar
Robòtica
Taller de robòtica educativa a partir de la construcció de robots de Lego. Totes les activitats es plantegen a partir de dinàmiques creatives i en petits grups, en un entorn de cooperació per superar els problemes plantejats amb el guiatge dels monitors.
Skate
Iniciació al skate. Aconseguiràs independència i seguretat patinant, millorant l'equilibri, l'agilitat i la concentració.
Dibuix
L'activitat es caracteritza pel seu valor creatiu i de llibertat d'expressió, però sobretot d'experimentació amb les arts plàstiques. Dins d'un ambient recreatiu, buscarem desenvolupar allò que tots els infants fan: dibuixar, construir i imagina
Bàsquet
És una activitat que vol fomentar un estil de vida saludable, també treballar les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents jocs i activitats lúdiques relacionades amb els moviments tècnics del bàsquet. Es tracta d’una iniciació a aquest esport amb el qual es fomenta el treball en equip i la presa de decisions.
Consulta la fitxa de l'activitat
Gimnàstica rítmica
A la gimnàstica rítmica s'executen diferents rutines amb diferents aparells com són les pilotes i els aros. Els infants treballaran la coordinació, la flexibilitat i a resistència. Amb aquesta activitat es treballaran diferents valors com la companyonia, el respecte i la constància.
Multiesports
Varietat molt rica d’experiències motrius on s’aprenen aspectes tècnics i tàctics de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable de totes les sessions, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten.
Consulta la fitxa de l'activitat
Natació
Cursets de natació per a tots els nivells on els infants poden practicar i divertir-se dins l'aigua, es treballa la resistència, la coordinació, la destresa psicomotriu guanyant seguretat dels infants dins de l'aigua.
Teatre
L’activitat de teatre des de la vessant lúdica amb el joc com a contingut principal. L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per la creativitat i la expressió, aconseguint que els nens i nenes s’alliberin de prejudicis o timideses. També treballem les emocions per a infants a través de l'expressió artística.