CUINA
La cuina és una de les activitats més creatives i distretes per tots els amants del bon menjar! A més a més, cuinar s’ha convertit en una de les activitats amb més èxit durant el confinament! Ha estat el teu cas? Vine i farem noves receptes refrescants i estiuenques!
 

A CÀRREC DE: A concretar
DIES: Els dimarts 29 de juny, 6 i 13 de juliol de 10h a 13h
PREU: 7,5€/sessió
LLOC: Escola Maria Mercè Marçal

LIGHTPAINTING

Es tracta d’una de les tècniques fotogràfiques que estan més de moda actualment i que ens deixa unes instantànies espectaculars! Aquesta activitat tindrà lloc de nit aprofitant que hi ha lluna plena! Deixa volar la teva imaginació i creativitat i captura les millors fotografies! IMPORTANT: Es recomana portar llanternes normals i/o de colors.

A CÀRREC DE: Victor Pérez Segarra
DIES: Dilluns 12 de juliol de 22h a 24h
PREU: 5€/taller
LLOC: Oficina Jove de l’Urgell (C/ de la Solana, núm. 6)

RUTA EN BICI
A l’estiu, la bicicleta és el mitjà de transport per excel·lència per descobrir el nostre entorn i gaudir de la natura! Aquesta activitat està enfocada a promoure hàbits de vida saludable i també a fer coneixedores a les joves de l’entorn en el qual viuen. Aprendrem a fer rutes, llegir mapes i a situar-nos dins dels camins! Hi haurà dues sessions en què la ruta amb bici la compartirem amb el club ciclista Alba en una activitat conjunta i inclusiva. És OBLIGATORI portar casc, roba còmoda, aigua i una mica d’esmorzar!
 

A CÀRREC DE: Milena Boldú Amenós
DIES: Els dijous de 09:30h a 11:30h (2 hores)
PREU: 5€/sessió
LLOC: Oficina Jove de l’Urgell (C/ de la Solana, núm. 6)

MISSATGES A LA SOCIETAT: Disseny i arts plàstiques

En l’activitat veurem quines imatges han marcat la nostra història i quins missatges creiem que són importants d’enviar a la nostra societat actual. Cada jove farà els seus dibuixos i els missatges importants que vulguin transmetre i després els convertirem en una bossa totebag i xapes.

A CÀRREC DE: LoCigronet (@dibuixlocigronet)
DIES: Els dimarts 20 i 27 de juliol
PREU: 15€/taller
LLOC: Oficina Jove de l’Urgell (C/ de la Solana, núm. 6)