PROGRAMACIÓ COLÒNIES CRUMA LLESP 2023
Horari Dia 1 Dia 2 Dia 3 Dia 4 Dia 5 Dia 6 Dia 7 Dia 8
Bon dia Bus + Benvinguda, instalació i introducció a la temàtica Activació: Bon dia Vall Activació: Rius, rieres i rierols Activació: Les Encantàries de la vall Activació: Els aigüamolls Activació: La falla d'Isíl Activació: Danses d'estiu Activació: La Dansa de l'estiu
Matí 1 TEMÀTICA 1 kayac TEMÀTICA 1 Tresc Ruta camí de l'aigua TEMÀTICA 1 TEMÀTICA 1 Joc de Pistes
Matí 2 Jocs de Coneixènça + Instalem-nos! TEMÀTICA 2 TEMÀTICA 2 TEMÀTICA 2 TEMÀTICA 2
Migdia Piscina/Racons Piscina/Racons Piscina/Racons Piscina/Racons Piscina/Racons Piscina/Racons Piscina
Tarda 1 Trekorientació Gincama Olimpiades de la vall de Boí Jocs de Impros Taller Creatiu CIRC Gincana Marrana Comiat + Tornada
Tarda 2 TEMÀTICA Preparem l'ESPECTACLE!  
Bona nit Joc de Nit Vetllada Joc de Nit Espectacle d'IMPROS Joc de Nit Vetllada Sopar de Gala GRAN ESPECTACLE
Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit Dinàmica Bona nit

PROGRAMACIÓ PROVISIONAL

* L'organització de les colònies, així com l'activitat es pot veure afectada en qualsevol moment, segons els canvis de normatives i indicacions sanitàries que hi puguin haver.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
TRANSPORT
El transport des de Tàrrega fins la casa està inclòs en el preu, si alguna familia prefereix venir amb cotxe particular, es descomptaran 30€ corresponent al transport.

SORTIDA I ARRIBADA
Us informarem dels horaris d´entrades i sortides de la casa de colònies per tal d’evitar aglomeracions el dia d'arribada i de comiat.

Les famílies dels participants tindran un accés restringit a les instal·lacions per tal de vetllar per la seguretat sanitària.
 
LES HABITACIÓNS
Les habitacions són part important de les colònies, distribuïm els grups d'infants i joves segons necessitats i de manera que tothom hi estigui el més còmode possible i se senti part del grup. En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta.
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel personal de cuina de Quàlia. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • DATES: Del 23 al 30 de juliol
 
  • EDAT: Dels 8 als 15 anys
 
  • PREU: 365€
  • Opció de fer-ho en un, dos o tres pagaments
  • El 1er pagament serà durant la 1a quinzena de maig i el 2n a la 1a quinzena de juny
  • Si alguna família necessita fer-ho en 3 pagaments poseu-vos en contacte amb nosaltres
 
Per venir a les colònies heu de registrar-vos a través de l'aplicatiu de Quàlia.
És molt fàcil i podeu fer-ho només amb dos passos:

1. REGISTRA'T: omple les teves dades i les del teu fill/a (si encara no ho heu fet mai)
2. Fes la INSCRIPCIÓ al torn de colònies que t'interessi