1. Quan es gira la quota?
El gir bancaria es realitzarà a principi de juliol i d'agost. En cas de cobrar setmanes que finalment no es realitzen, els retornarà la part proporcional.

2. En les estones de piscina, qui vigila els infants?
A totes les piscines que anem hi ha socorrista de la mateixa piscina, a la vegada, el monitor/a estarà amb tota l'atenció i acompanyant els infants sempre.

3. Fins quan puc apuntar-me una altra setmana?
Sempre que hi hagi disponibilitat, ets pots apuntar a la següent setmana de casal fins el dimecres de la mateixa setmana anterior.

4. Es pot apuntar dies puntuals o la meitat de la setmana?
Malauradament no pot ser, ja que hem de mantenir els grups bombolla durant tota la setmana, ens ho marquen així des de la normativa de joventut per tema Covid... Llavors, pots venir només alguns dies per què seràs del mateix grup bombolla, però no podem reduir quota, ja que són grups de 10 infants màxim i preus ajustats, i si més famílies demanessin el mateix, dins del mateix grup la viabilitat del servei no seria possible.

5. On puc veure la programació d'activitats?
Cap a mitjans de juny, un cop feta la formació amb tot l'equip de monitors penjarem una setmana model a la web. A part, cada setmana us entregarem l'horari corresponent amb les activitats concretes i tot el que necessiteu saber.
Hi ha un programa diferent cada setmana on treballem diversos valors. Cada setmana està relacionada amb un eix d'animació que ens introdueix totes les activitats que es van realitzant. Aquest any fem "el misteri de la Galeria d'Art"

6. Com es fa la comunicació amb les famílies?
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, i també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.

7. Com es gestionen alèrgies i medicacións?
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a del casal o monitor/a referent de l'infant seran els responsables de subministrar la medicació.

8. Com funcionen les sortides i les arribades?
Se us informarà dels diferents llocs d´entrades i sortides del casalet per tal d’assegurar la distància de seguretat recomanada entre totes les persones i evitar aglomeracions.

9. Quins son els requisits per participar als casals?
- Totes les persones participants han d'haver signat la declaració responsable.
- No han de tenir simptomatologia compatible amb la COVID-19.
- No han de tenit prova diagnòstica positiva per COVID-19 en els 10 dies anteriors o estar en espera de resultats.
- No ser contacte estret d'una persona confirmada de COVID-19 o en espera de resultat enels 10 dies anteriors.