HORARIS

  • Horari menjador i activitats de migdia: de 13 a 15 hores


PREUS SERVEIS DEL MENJADOR
SERVEIS                           PREUS


Menjador                     6,15€/dia.


CONDICIONS 


 * Els tiquets d’esporàdics s’avisaran a través de de l’APP de Quàlia (app.lleurequalia.cat), trucant al telèfon de Quàlia 687 76 38 77, o al telèfon del menjador de l'escola (622536001) abans de les 9:30h del matí. El pagament del tiquet esporàdic es girarà pel banc a principis del mes següent un cop inscrit a l'aplicatiu o bé es podrà pagar en efectiu a l'oficina de l'AMPA.

* El cobrament dels rebuts es farà mitjançant gir bancari a les famílies a inicis del mes ( entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes) següent a la utilització del servei, segons els dies que se n’ha fet ús.

En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments incloent-hi la corresponent comissió per retorn de rebut que serà de 4,00 € / comissióper rebut retornat . A partir del primer rebut impagat, s’haurà de realitzar el pagament per transferència anticipada, la qual haurà de ser realitzada per a l’ús del servei de menjador per part de l’alumne durant el següent mes.

*L'alumne esporàdic o fix que vulgui dieta haurà d'avisar abans de les 9:30h trucant al telèfon de Qualia 687 76 38 77, al del menjador 622536001, o avisant a traves de l’aplicatiu (app.lleurequalia.cat).

* En cas d’urgència podeu avisar al telèfon del menjado 622536001 o al telèfon de la coordinadora 672435866 (Aina)

* En cas que el servei es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornara la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria monitoratge

*Els dies de sortides escolars en què els infants dinin fora de l'escola, no es cobrarà el dia de menjador.