1. INICI ACTIVITATS
- Les activitats s'iniciaran el febrer (sempre i quan es compleixi amb el mínim d'inscrits, en cas contrari avisarem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat. Es grups es tancaran quan s'assoleixin el màxim d'inscripcions ). 

2. INSCRIPCIÓ I APP QUÀLIA
- La inscripció serà mensual, així com la quota. Caldrà fer la inscripció a través de l'aplicatiu de Quàlia:
app.lleurequalia.cat
1. REGISTRA'T: crea el teu usuari amb les teves dades i les del teu fill/a (si encara no ho heu fet mai)
2. Fes la INSCRIPCIÓ a l'activitat

3. DIA DE PROVA
- La primera setmana d'activitats, es podrà assistir a la classe de prova gratuïtament per valorar si l'activitat és del vostre interés. Per assistir-hi, cal que ens ho feu saber enviant un correu a extraescolars@lleurequalia.cat , a instagram o bé trucant a Extraescolars Quàlia 687763877 per reservar la plaça. En cas que hi seguiu, la quota es contempla com a sencera. 

4. FUNCIONAMENT
- Els grups es tancaran quan s'assoleixin el màxim d'inscripcions.
- Des de casa, serà necessari un material bàsic i específic segons l'activitat que no estarà inclòs al preu de l'activitat.
- El material serà senzill i comú a casa, i a cada sessió se us passarà la llista de material per la propera classe (d'una setmana a l'altra) perquè pugueu preparar-ho amb antel·lació.
- Els rebuts es cobraran a inici de mes. En cas de voler efectuar una baixa cal que s'avisi abans del següent rebut.
- Les sessions tindran lloc a través de l'aplicació Google Meet Education. L'enllaç us el farem arribar quan s'apropi l'inici a través de l'aplicatiu de Quàlia i correu.
- Els infants veuran el monitor/a a través de la pantalla i viceversa, promovent així una interacció contínua entre monitor/a i grup.
- Les classes seran dinàmiques i el ritme el marcaran els mateixos infants, que podran comentar qualsevol assumpte al monitor/a de l'activitat durant aquesta.