1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è.

2. 10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.

3. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar és trucarà a les persones afectades.

4. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

5. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

6. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

7. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

8. Per qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez – Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a klopez@aalba.cat