MENJADOR ESCOLA RAMÓN PERELLÓ
Benvolguts/des mares i pares, des de l’Ampa i Quàlia us fem arribar la proposta de menjador per aquest curs 2019-2020. Consulteu el menú del mes, els preus i les condicions i realitzeu la inscripció i pagament online. 
 

HORARIS

Horari lectiu: de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00 hores
Horari menjador i activitats de migdia: de 13:00 a 15:00 hores


PREUS SERVEI MENJADOR
SERVEI                        PREU

Servei de menjador fix: 6€/dia.
(Fer ús del servei de menjador 12 o més dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador fix)

Servei de menjador puntual: 6.80€/menú. 
(Fer ús del servei de menjador 11 o menys dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador esporàdic)


PREUS SERVEI MENJADOR
SERVEI                        PREU

Servei d’acollida fix matí 8h a 9h : 25 €/mes
Servei d’acollida fix matí 8:30h a 9h : 20 €/mes


CONDICIONS

El cobrament dels rebuts es farà mitjançant gir bancari a les famílies a inicis del mes (a partir del dia 5 de cada mes) següent a la utilització del servei, segons els dies que se n’ha fet ús.

En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments incloent-hi la corresponent comissió per retorn de rebut que serà de 4,00 € / comissió per rebut retornat . A partir del primer rebut impagat, s’haurà de realitzar el pagament per transferència anticipada, la qual haurà de ser realitzada per a l’ús del servei de menjador per part de l’alumne durant el següent mes.

Els tiquets d’esporàdics s’avisaran a través de de l’APP Dinantia o trucant al telèfon 607325488 per avisar abans de les 9.30 del matí. El pagament del tiquet esporàdic es podrà fer en efectiu a l'aula d'acollida a les 9h del matí o ho girarem pel banc a principis del mes següent.

En el cas que l’alumne fix no utilitzi el servei i no hagi avisat abans de les 10 hores trucant al telèfon de Qualia 607325488 o avisant a traves de l’App Dinantia és cobrarà el menú sencer degut a que aquest s’haurà fet igual.

En cas d’urgència o dieta tova abans de les 9.30h trucant al telèfon de Qualia 607325488 o avisant a traves de l’App Dinantia a l’usuari Menjadors Qualia.