MENJADOR ESCOLA MONT-ROIG
Benvolguts/des mares i pares, des de l’Ampa i Quàlia us fem arribar la proposta de menjador per aquest curs 2019-2020. Consulteu el menú del mes, els preus i les condicions i realitzeu la inscripció i pagament online. 
 

HORARI


Horari servei de menjador: de 12.30h a 15hPREUS SERVEIS DE MENJADORS
SERVEI                        PREU


Servei fix de menjador 5,90 € / menú 
Servei esporàdic de menjador 6,20 € / menú 


PREUS ACOLLIDES
ACOLLIDA                       PREU


Servei fix d’acollida de 8h a 9h: 15€ socis de l’AMPA 


Servei fix d’acollida de 12.30h a 13.130h: 15€ socis de l’AMPA 


Servei fix d’acollida 8h a 9h i 12.30h a 13.30h: 20€ socis de l’AMPA 


Servei d’acollida puntual 1hora: 2€ socis de l’AMPA CONDICIONS


Servei fix de menjador és realitzarà una devolució de 3€, en concepte de matèria prima, en el cas que l’alumne no utilitzi el servei i avisi abans de les 9.30 trucant a l’Escola (tlf. 973 44 95 66) o de 9h a 9:30h passant per l’aula de la biblioteca amb la Carme. 

Els girs bancaris dels rebuts es realitzaran a partir del dia 5 del mes següent. El cobrament dels rebuts es farà mitjançant gir bancaris que es cobrarà segons els dies que n’han fet ús. En el gir, es comptabilitzaran els abonaments dels dies que els alumnes que utilitzen el servei de forma fixa no hagin utilitzat en el mes anterior.

En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments amb la corresponent comissió per retorn de rebut amb valor de 4,00 € / comissió. A partir del primer rebut impagat, s’haurà de realitzar el pagament per transferència anticipada, la qual haurà de ser realitzada per a l’ús del servei de menjador per part de l’alumne durant el següent mes.

Els tiquets esporàdics es pagaran al comptat i es podran adquirir a l’hora d’acollida de 8:30h a 9h a l'aula de la biblioteca. No s’acceptarà cap alumne al servei de menjador i servei d’acollida sense la presentació del tiquet corresponent.

Ens trobareu al 607325488 en cas d’urgències, incidències o suggeriments.