MENJADOR ESCOLA MARIA MERCÈ MARÇAL
Benvolguts/des mares i pares, des de l’Ampa i Quàlia us fem arribar la proposta de menjador per aquest curs 2020-2021. Consulteu el menú del mes, els preus i les condicions i realitzeu la inscripció i pagament online.
 

HORARIS

 • Horari lectiu: de 9:00 a 12:30 i de 15h a 16:30 hores
 • Horari menjador i activitats de migdia: de 12:30 a 15 hores
 • Horari acollida matinal: de 7:45 a 9:00 hores
 • Horari acollida tarda: de 16:30 a 18 hores


PREUS SERVEIS DEL MENJADOR
SERVEIS                  PREUS


Menjador fix                  5,60€/dia.
Quotes mensuals segons dies hàbils d’ús de menjador (fer ús del servei de menjador inscrit com a dies fixes, ja sigui 1 o 5 a la setmana duran tot el curs)


Menjador puntual        6,33€/menúCONDICIONS 


 1. Tots els serveis han de tenir un mínim d’inscrits per poder-se realitzar.
 2. Els tiquets de servei d’acollida i menjador, son vàlids durant tot el curs escolar 2021- 2022.
 3. En cas de donar-se de baixa del servei de menjador a mig mes, es cobraran els dies que s’ha fet ús a preu de tiquet de dia puntual.
 4. En cas no de avisar abans de les 9:30h, és cobrarà el tiquet com a falta no justificada ja que el menú és procedirà a cuinar. 
 5. En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments amb les corresponents comissions per valor de 4,00€/comissió.
 6. Us recordem que per a l’ús del servei d’acollida és indispensable el pagament de la corresponent quota de l’Ampa i estar al corrent del pagament de totes les quotes de tots els serveis del curs anterior, i per fer ús del menjador, s’ha d’abonar la quota d’assegurança.
 7. El servei de picnic que oferim per a les sortides es pot demanar fins a un dos abans de la sortida en horari escolar, fins les 10h.
 8. En cas que el servei es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornara la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria monitoratge
 9. Els dies de sortides escolars en què els infants dinin fora de l'escola, no es cobrarà el dia de menjador