MENJADOR ESCOLA LES SAVINES
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AFA i Quàlia us fem arribar la proposta de menjador per aquest curs 2024-2025. Consulteu el menú del mes, els preus i les condicions i realitzeu la inscripció i pagament online.
 

HORARIS

  • Horari menjador i activitats de migdia: de 12:30 a 15 hores


PREUS SERVEIS DEL MENJADOR
SERVEIS                           PREUS


Menjador fix                    6,83€/dia
Quotes mensuals segons dies hàbils d’ús de menjador (fer ús del servei de menjador inscrit com a dies fixes, ja sigui 1 o 5 a la setmana durat tot el curs)


Menjador puntual          7,51€/menú
Fer ús del servei de menjador 2 o menys dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador esporàdic.


Servei de mestres         4,40€/diaCONDICIONS 


Es considerarà fix a partir d'un ús del menjador mínim de 2 dies per setmana (o el 50% del total dels dies d'aquell mes).

En cas d'alumnes fixes:

- Si es fa falta NO JUSTIFICADA (és a dir, no s'avisa abans de les 9:30 h), no hi haurà retorn de la quota d'aquell dia.

- Si es fa falta JUSTIFICADA (és a dir, s'avisa abans de les 9:30 h del mateix dia), se us cobrarà la part del cost del menjar, 2,5 €. (ja que s'ha començat a fer la preparació del menú)

- Si es fa falta JUSTIFICADA avisada el dia abans (és a dir, avisant abans de les 17 h del dia anterior), no es cobrarà res. En cas d'imprevistos, d'infants que emmalalteixen al vespre, es pot avisar fins a les 9 h del mateix dia.

En cas que s'avisi de faltes seguides pel fet que l'infant està malalt, no es cobrarà res a partir del segon dia. S'ha d'avisar que l'infant tornarà a fer ús del servei del menjador.

En excursions i colònies no caldrà avisar i no se us cobrarà res, ja que se'ns avisa des de l'escola.

En cas de dieta tova, es pot avisar el mateix dia abans de les 9:30 h

Qualsevol dubte o excepció, feu-nos un correu a hola@lleurequalia.cat 687 76 38 77 o trucada per aclarir o resoldre.