MENJADOR ESCOLA MARIA MERCÈ MARÇAL
Benvolguts/des mares i pares, des de l’Ampa i Quàlia us fem arribar la proposta de menjador per aquest curs 2019-2020. Consulteu el menú del mes, els preus i les condicions i realitzeu la inscripció i pagament online. 
 

HORARIS

Horari lectiu: de 9:00 a 13 i de 15h a 17 hores
Horari menjador i activitats de migdia: de 13 a 15 hores
Horari acollida matinal: de 8:00 a 9:00 hores

 

PREUS SERVEIS DE MENJADOR
SERVEIS                        PREU


Servei de menjador Fix6€/ menú  (Fer ús del servei de menjador 12 o més dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador fix).


Servei de menjador Esporàdic: 6.80 €/ menú  (Fer ús del servei de menjador 11 o menys dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador esporàdic).PREUS SERVEIS D'ACOLLIDA
ACOLLIDA                    PREU


Servei d’acollida fix matí 8h a 9h: 35 €/mes
Servei d’acollida fix matí 8:30h a 9h: 25 €/mes

 

CONDICIONS


El cobrament dels rebuts es farà mitjançant gir bancari a les famílies a inicis del mes (a partir del dia 5 de cada mes) següent a la utilització del servei, segons els dies que se n’ha fet ús.

En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments incloent-hi la corresponent comissió per retorn de rebut que serà de 4,00 € / comissió per rebut retornat . A partir del primer rebut impagat, s’haurà de realitzar el pagament per transferència anticipada, la qual haurà de ser realitzada per a l’ús del servei de menjador per part de l’alumne durant el següent mes.

Els tiquets esporàdics es podran pagar al comptat i es podran adquirir a l’hora d’acollida de 8:30h a 9h. No s’acceptarà cap alumne al servei de menjador i servei d’acollida sense la presentació del tiquet corresponent.

En el cas que l’alumne fix no utilitzi el servei i no hagi avisat abans de les 9.30h trucant al telèfon 673043157, és cobrarà el menú sencer degut a que aquest s’haurà fet igual.

En cas d’urgència trucar al telèfon de Qualia 607325488.