MENJADOR ESCOLA QUATRE VENTS DE COPONS
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AFA i Quàlia us fem arribar la proposta de menjador per aquest curs 2023-2024. Consulteu el menú del mes, els preus i les condicions i realitzeu la inscripció i pagament online.
 

HORARIS
Horari menjador i activitats de migdia: de 13 a 15 horesPREUS SERVEIS DEL MENJADOR
SERVEIS                           PREUS


Menjador fix: 6,35€/dia.
Quotes mensuals segons dies hàbils d’ús de menjador (fer ús del servei de menjador inscrit com a dies fixes, ja sigui 1 o 5 a la setmana duran tot el curs)


Menjador puntual: 6,90€/menú.
Fer ús del servei de menjador 2 o menys dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador esporàdic.


Servei de menjador professorat : 4,40€/menú


CONDICIONS 


Es considerarà fixe a partir d’un ús del menjador mínim de 2 dies per setmana (o el 50% del total dels dies d'aquell mes).

En cas d'alumnes fixes:
- Si es fa falta NO JUSTIFICADA (és a dir, no s'avisa abans de les 9:30h), no hi haurà retorn de la quota d'aquell dia.
- Si es fa falta JUSTIFICADA (és a dir, s'avisa abans de les 9:30h del mateix dia), se us cobrarà la part del cost del menjar, 2,5€. (ja que s'ha començat a fer la preparació del menú)
- Si es fa falta JUSTIFICADA avisada el dia abans (és a dir, avisant abans de les 17h del dia anterior), no es cobrarà res. En cas d'imprevistos, d'infants que emmalalteixen al vespre, és pot avisar fins les 9h del mateix dia. 


En cas que s'avisi de faltes seguides degut a que l'infant està malalt, no es cobrarà res a partir del segon dia. S'ha d'avisar que l'infant tornarà a fer ús del servei del menjador.

En excursions i colònies no caldrà avisar i no se us cobrarà res, ja que se'ns avisa des de l'escola.

En cas de dieta tova, és pot avisar el mateix dia abans de les 9:30h.


Qualsevol dubte o excepció, feu-nos un correu a hola@lleurequalia.cat 687 76 38 77 o trucada per aclarir o resoldre.

PREUS ACOLLIDES

ACOLLIDA                            PREU/mes

1h 1 germà                              31,05€

1h 2n germans o +                    20,7€

30min 1 germà                         45,28€

30min 2 germans o +               30,19€

 
Les quotes estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes de setembre a juny. Les quotes d'acollides i extraescolars estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, tampoc la de setembre ja que és fa quota fixa repartida pel cost global.

La quota fixa es cobrarà sencera, indepentdentment dels dies que se'n faci ús. Teniu l'opció de canviar a quota puntual abans d'iniciar el mes

Les acollides començaran el 5 de setembre i s'acabaràn el 21 de juny.

La inscripció es realitzarà a través de la app a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari a la app.