ESTEM PREPARADES!

 
A Quàlia tenim moltes ganes de poder reprendre l’activitat presencial i de retrobar-nos! Aquest any, malgrat la incertesa de cara a l’estiu, hem estat treballant en diverses propostes per gaudir d’aquest estiu!

Aquestes propostes s’adaptaran segons com avanci la situació actual, i van des del funcionament habitual dels nostres casals d’estiu, passant per la realització de casals però amb grups reduïts d'infants i, fins i tot, casals online.

Ens adaptarem al nou context seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i aplicarem les mesures necessàries perquè aquest any, més que mai, els infants puguin gaudir de l’estiu. I la millor recepta? Lleure, educació i diversió, treballant la gestió de les emocions!

Us presentem els dos eixos que hem preparat per aquest estiu:

CASALET


A la galeria del poble hi ha exposats els Quadris més famosos de la història de l'art! El Senyor Antoine fa molts anys que hi fa de conserge, i s'estima la galeria com si fos seva! Però últimament està ben espantat... Els personatges dels Quadris es mouen, canten, canvien de cara d'un dia per l'altre, desapareixen, els colors es barregen, els objectes desapareixen... L'Antoine ens demana ajuda! Aquest estiu coneixerem artistes i obres d'art d'arreu del món i ajudarem a l'Antoine a resoldre el misteri de la galeria!

CASALOT


La Charlotte és una estudiant que tota la vida ha viscut a França, on va emigrar la seva família per la Guerra Civil fa molts anys. Ara, la ha decidit tornar a Catalunya i reobrir la galeria d'art dels seus avis. L'art l'apassiona! Però resulta que a la galeria, estan desapareixeint els quadres... Junts ens convertirem en investigadors i investigadores i desvetllarem el misteri! Frida Kahlo, Banksy, Munch... A través de l'exploració, la descoberta a l'entorn, jocs, gimcanes viurem un estiu ple d'aventures i de valors!