ESTEM PREPARADES!

 
A Quàlia tenim moltes ganes de poder reprendre l’activitat presencial i de retrobar-nos! Aquest any, malgrat la incertesa de cara a l’estiu, hem estat treballant en diverses propostes per gaudir d’aquest estiu!

Aquestes propostes s’adaptaran segons com avanci la situació actual, i van des del funcionament habitual dels nostres casals d’estiu, passant per la realització de casals però amb grups reduïts d'infants i, fins i tot, casals online.

Ens adaptarem al nou context seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i aplicarem les mesures necessàries perquè aquest any, més que mai, els infants puguin gaudir de l’estiu. I la millor recepta? Lleure, educació i diversió, treballant la gestió de les emocions!

Us presentem els dos eixos que hem preparat per aquest estiu:

CASALET


Degut a l'escalfament global, els casquets polars s'estan fonent i a Noruega, aquest desglaç ha fet reaparèixer... un VAIXELL VÍKING! La Lagretha i el seu amic Ragnar Qualium, ens venen a veure i ens envien un missatge urgent: Els hem d'ajudar a frenar el canvi climàtic que estàn provocant diferents malèfics! Ens convertirem amb Quàlings, viatjarem per tot el món, anirem a buscar els malèfics, i els vencerem! Juntes salvarem la nostra estimada Terra!

CASALOT 


El canvi climàtic és la desesperant realitat que està vivint el nostre planeta… però per sort encara queden persones que, amb petits grans gestos es proposen salvar la Terra! Al casalot coneixerem persones del món que ens proposaran reptes per revertir les catàstrofes climàtiques que pateixen els seus països. El futur del planeta és a les nostres mans! T’apuntes a frenar el canvi climàtic?