INFORMACIÓ BÀSICA CASAL COOPERATIU DEL TALLADELL
PREUS PROMOCIONALS FINS EL 12 DE JUNY!

DATES
Del 27 de juny al 29 de juliol

ESPAI
Espai Molí i diferents entorns del poble.

HORARIS
Acollida matí 1 de 8.00h a 9.00h
Acollida matí 2 de 8.30h a 9.00h
Matí de 9.00h a 13.00h
Acollida migdia de 13.00h a 13.30h
Menjador de 13.00h a 15.00h

EDATS
Casalet: de P3 a 1r
Casalot: de 2n a 6è

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Dos dies de piscina a la setmana (piscines municipals de Tàrrega)

Els dies de piscina caldrà portar els infants a l'Associació Alba (Tàrrega) i venir-los a buscar a les piscines municipals. En cas de menjador, dinaran a l'escola Jacint Verdaguer i venir-los a buscar allà a les 15h.


TARIFES  CASAL

SETMANES            MATÍ        COST SETMANA
1                             43,5€                 43,5€
2                                85€                 42,5€
3                           124,5€                 41,5€
4                              162€                 40,5€
5                           202,5€                 40,5€
*Preu Acollida de 30 minuts = 6,5€ per setmana
*Preu Acollida 1 hora = 13€ per setmana
*Preu menjador de 13h a 15h = 32,5€ per setmana

EL CASALET DEL TALLADELL

Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d’Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L’eix de l’Estiu 2022 es basarà en recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d’aquests 10 anys. 

Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l’escalfament global, el món dels Qualis… Una setmana, mil aventures!

Els valors transmesos cada any i les activitats que més han funcionat es reprendrem i es treballaran a fons, donant-los una volta i endinsant-nos en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana. 

El casalet del Talladell, com els darrers anys, seguirà la metodologia de l'EDUCACIÓ VIVA. Es basa en respectar el desenvolupament natural de l'infant i convertir-lo en el centre dels seus propis aprenentatges. Amb la natura com a principal element, al casalet i al casalot del Talladell, la majoria d'activitats seran de lliure elecció i participació. Pels infants més petits, es proposaran activitats per ambients en què podran moure's per l'espai i treballar en diferents racons adaptats als seus interessos. Pel que fa als més grans, es treballarà per projectes, on es proposaran espais de participació que partiran de les motivacions dels mateixos infants. També se seguirà l'eix temàtic de l'estiu, i es combinaran les activitats d’aquesta metodologia amb altres activitats com gimcanes, descobertes de l’entorn, jocs de pistes, activitats creatives, i moltes més!

1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è. 
 
2. En cas de germans/es s’aplicarà un 5% de descompte a cada germà/na. 

3. 10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.

4. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5. Preus promocionals fins el 12 de juny. A partir del dia 13 s’augmentaran un 10% els preus.

6. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè es pugui obrir el Casalet, en cas que un cop fet el recompte d’inscripcions no es pugui realitzar us n’informarem per l’aplictiu i pel correu.

7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 12 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 13 al 26 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 27 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import. En cas que el casal es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornarà la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.

8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Quàlia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 

10. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. No es contemplen ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12. En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 

13. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

14. En cas d'anar a la piscina, i no saber nadar, és obligatòri portar "manguitos".

1. Quan es gira la quota?
El gir bancaria es farà a principi de juliol. Si heu posat l'opció de 2 pagaments es gira la meitat a principi de juliol i l'altra meitat a principi d'agost. A principi de setembre es girarà tot el que quedi pendent.

En cas de cobrar setmanes que finalment no es realitzin, els retornarà la part proporcional.

2. En les estones de piscina, qui vigila els infants?
A totes les piscines que anem hi ha socorrista de la mateixa piscina, a la vegada, el monitor/a estarà amb tota l'atenció i acompanyant els infants en tot moment. Abans de començar el casal, es revisa i s'acorda el protocol amb els gestors de la piscina.

És obligatori portar "manguitos" o algun sistema de flotació, a tots els infants que no sàpiguen nadar.

3. Fins quan puc apuntar-me una altra setmana?
Sempre que hi hagi places, et pots apuntar al casal fins el dimecres de la setmana anterior.

4. Es pot apuntar dies puntuals o la meitat de la setmana?
No oferim aquesta opció, ja que la programació pedagògica de les activitats són setmanals i els infants perdrien el fil si no venen cada dia. I si només venen un dia no entendran el funcionament del casal i poden anar perduts. A més, a nivell organitzatiu ens és molt complicat la gestió dels grups d'infants i monitors amb tanta possibilitat d'altes i baixes.

5. On puc veure la programació d'activitats i material necessari?
Cap a mitjans de juny, un cop feta la formació amb tot l'equip de monitors penjarem una setmana model a la web. A part, cada setmana us entregarem l'horari corresponent amb les activitats concretes i tot el que necessiteu saber.
Hi ha un programa diferent cada setmana on treballem diversos valors. Cada setmana està relacionada amb un eix d'animació que ens introdueix totes les activitats que es van realitzant.

Aquest any Quàlia estem de celebració! Fa 10 anys que oferim casals d'estiu i que sembrem de lleure les vacances dels infants! Aquest estiu, viatjarem a l'Univers de Quàlia i coneixerem els personatges que ens han acompanyat tots aquests anys. Ens retrobarem amb els nostres amics Qualia, tornarem a jugar al joc del Qualianji, coneixerem el Don pedro, l'extraterrestre Sputnik, el llibre màgic... i setmana a setmana, ens endinsarem als seus mons on descobrirem la importància dels valors.

6. Com es fa la comunicació amb les famílies?
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, i també us podreu comunicar amb el/la coordinador/a en cas de necessitar-ho. També podreu parlar-hi cada dia en les entrades i sortides.

7. Com es gestionen al·lèrgies i medicacions?
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal indicar-ho a l'hora de fer la inscripció i també cal que s'indiqui en el full d'autorització que les famílies ompliran. També cal que es porti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministrament de medicaments signats. El director/a del casal o monitor/a referent de l'infant seran els responsables de subministrar la medicació.
REUNIÓ DE FAMÍLIES 2022