INFORMACIÓ CAMP LOCAL DE SANTA COLOMA
Fes la teva inscripció

CASAL JOVE DE SANTA COLOMA!

DATES

Del 5 al 16 de juliol 

ESPAI
Punt de trobada: Castell de santa Coloma

HORARIS
Matí de 09:00 a 13:00

EDATS
Joves de 12 a 17 anys

PROJECTE A REALITZAR
L'estiu jove de santa Coloma és un espai d'oci i lleure pels més joves del municipi on durant dos setmanes trobaran un bon reguitzell d'activitats per distreure's i passar-s'ho d'allò més bé! Com veureu en la programació d'activitats hi ha una sortida programada a un "humor amarillo" un espai d'aventura i gimcana pels més atrevits i atrevides! 
Durant aquests 15 dies tindrem temps de passar-nos ho bé, però també de reflexionar, d'escoltar xerrades interessants i de fer poble i comunitat.

PREU DEL CAMP
De 10 a 14 participants el preu per setmana serà de 65€
De 15 a 20 participants el preu per setmana serà de 45€

1.    La jove participant es compromet a assistir durant tots els dies marcats al punt de trobada de feina tècnica en l’horari pautat. 

2. Cal asistir tots els dies de forma presencial i en l'horari establert.

3. Durant aquest horari la jove haurà de complir amb els acords establerts i no podrà abandonar el camp sense una autorització dels seus familiars/tutors.

4. Està totalment prohibit portar o consumir tabac, begudes alcohòliques, substàncies psicotròpiques o nocives per a la salut durant el camp de treball.

5. En cas de mal comportament Quàlia coop, es reserva el dret d'expulsar el/la jove del camp de treball.

6. La jove no pot portar amics en cap de les activitats ni en la feina tècnica, si no ha estat inscrit en el termini establert.

7. En cas de faltar al camp local per malaltia o causa justificada s'haurà de comunicar per telèfon a la monitora.

8. En cas d'al·lèrgies o malalties rellevants que l'organització hagi de saber, siusplau comuniqueu-ho al coordinador de camp perquè en pugui fer seguiment.

9. En cas de que el/la jove participant hagi aportat alguna quota per participar del camp, aquesta no serà retornable si les causes d'anul·lació són alienes a l'organització.

10. Per tal de que la jove rebi la gratificació s'ha d'haver assistit els dies/setmanes establertes en la programació!

11. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.