INFORMACIÓ CAMP LOCAL DE MOLLERUSSA
ESTIU JOVE DE MOLLERUSSA 

DATES

Del del 4 al 29 de juliol 

ESPAI
Oficina jove Carrer la Forestal d'Urgell B, 3.

HORARIS
Matí de 10:00 a 13:00

EDATS
Joves de 12 a 15 anys

PROJECTE A REALITZAR
Durant el mes de Juliol el camp de treball local de Mollerussa tindrà diferents feines tècniques a realitzar totes elles relacionades amb el medi ambient i la cura de l'entorn de Mollerussa. Entre les activitats programades hi ha els tallers de construcció de caixes niu, plantada d'arbustius i arbres a la Serra i diferents accions de reciclatge i sostenibilitat que tindran l'objectiu de sensibilitzar i actuar. El camp de treball combinarà la feina tècnica amb activitats de lleure, xerrades i tallers, per tal de poder oferir una programació el més atractiva possible per les joves.

PREU DEL CAMP
25€ / setmana
GRATIFICACIÓ PER PARTICIPAL AL CAMP
Al final de la setmana els joves tindran una gratificació per la feina tècnica realitzada on s'esperen realitzar activitats de lleure diferents a les programades (activitats aquàtiques, taller d'aus, salting i acampada.....)

1. La jove participant es compromet a assistir durant tots els dies marcats al punt de trobada de feina tècnica en l'horari de 09:00 a 13:00.

2. Cal assistir les tres setmanes de forma presencial i en l'horari marcat.

3. Durant aquest horari la jove haurà de complir amb els acords establerts i no podrà abandonar el camp sense una autorització dels seus familiars/tutors.

4. Està totalment prohibit portar o consumir tabac, begudes alcohòliques, substàncies psicotròpiques o nocives per a la salut durant el camp de treball.

5. En cas de mal comportament Quàlia coop, es reserva el dret d'expulsar la jove del camp de treball.

6. La jove no pot portar amics en cap de les activitats ni en la feina tècnica, si no ha estat inscrit en el termini establert.

7. En cas de faltar al camp local per malaltia o causa justificada s'haurà de comunicar per telèfon a la monitora.

8. En cas d'al·lèrgies o malalties rellevants que l'organització hagi de saber, siusplau comuniqueu-ho al coordinador de camp perquè en pugui fer seguiment.

9. En cas de que el jove participant hagi aportat alguna quota per participar del camp, aquesta no serà retornable si les causes d'anul·lació són alienes a l'organització.

10. Per tal de que la jove rebi la gratificació s'ha d'haver assistit les tres setmanes senceres a l'activitat del camp local.

11. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.