COMUNICAT OFICIAL: Mesures excepcionals de la Cooperativa Lleure Quàlia per la situació del Coronavirus.
A Quàlia, com a cooperativa sense afany de lucre, ens mou el benestar de les persones per qui treballem i amb qui treballem. Per aquest motiu, avui més que mai, per una qüestió de responsabilitat col·lectiva, ens toca canviar el nostre dia a dia i complir amb les mesures que estableix el Govern davant de la pandèmia del coronavirus.

Com ja sabeu, degut a la inesperada amenaça del COVID-19, l’activitat quotidiana de Quàlia s’ha vist seriosament afectada i no podem seguir oferint els nostres serveis, activitats i projectes. Això repercuteix greument en la solvència econòmica de l’entitat, ja que es preveu una important davallada dels ingressos. Una de les nostres prioritats és minimitzar els efectes de la situació actual vers les persones que treballem a Quàlia i a la vegada, garantir el futur de la cooperativa.

Per aquest motiu, i en base a les recomanacions de l’equip que ens assessora (gestoria i advocats), us fem saber que el millor camí malauradament, és veure'ns amb l’obligació de realitzar un ERTO, una regulació temporal del contracte de treball per causa de força major, que afectaria només a aquell personal implicat en la gestió dels menjadors escolars que NO estan contractats per cap administració, Generalitat o Consells Comarcals i que la seva viabilitat només depèn del funcionament de l'activitat.

Aquesta mesura afecta a 89 persones de la nostra plantilla (treballadors/es que realitzen tasques relacionades amb els menjadors escolars, acollides i extraescolars, oficina i gestió) i que passaran a percebre la prestació d'atur. Un cop passada la situació, el personal laboral tornarà al lloc de treball conservant les mateixes condicions. 
Treballarem cada dia perquè, quan tornem a la normalitat, recuperem el més aviat possible tota l’activitat.

Cuideu-vos, cuidem-nos i que us cuidin .

El Consell Rector Cooperativa Social Lleure Qualia “Més que mai abans, és l'hora de les cures, de la corresponsabilitat col·lectiva, de
la solidaritat entre iguals i de l'autodefensa comunitària. Així com d'ajudar, des del
suport mutu, a protegir els col·lectius en risc més vulnerables. En aquest objectiu,
totes i tots som imprescindibles. La situació és excepcionalment nova, però aquests
dies posem més que mai, la vida al centre.”


Font: Coop57

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració