Aquest setembre posa't les piles amb els casals de Quàlia!

Cada dia després de donar-nos el bon dia i fer el joc d’activació, farem 30 min. de fitxes de repàs  adequades a cada curs (matemàtiques, lectura, anglès, català, castellà, etc..) per començar a habituar-nos a l'escola. Tot seguit esbarjo, on esmorzarem  i tindrem estona lliure, i després activitats lúdiques (jocs, tallers, gimkanes, etc..). Les vacances estan arribant al seu final, però nosaltres volem acabar d'aprofitar-les fent jocs, manualitats, contes i moltes coses més! 

T'actives amb nosaltres?

Com són els nostres casals?

Entenem l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i sobretot divertit.

Per això, volem oferir als infants l'aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. Treballem per uns casals socialment responsables, de proximitat, respectuosos amb el territori i sostenibles amb el mediambient, que fomentin la creativitat, la participació dels infants i els hàbits saludables.