PREUS PROMOCIONALS FINS EL 16 DE JULIOL!

DATES
Del 31 de juliol al 27 d’agost de 2023

ESPAI
Sala de Ball

HORARIS
Matins de 9:00h a 13:00h 

EDATS
Casalet: de I3 a 1r
Casalot: de 2n a 6è

TARIFES  CASAL
Nº SETMANES PREU MATÍ COST PER SETMANA
1 57,50 57,50€
2 113€ 56,50€
3 166,50€ 55,50€
4 218€ 54,50€


EL CASALET I CASALOT

Aquest estiu, recuperem un clàssic però li donarem els tombs que a nosaltres ens agraden! (referència al Capità planeta) Serem els Pirates de terra endins: a la recerca de la Gaia!

Ens convertirem en pirates i serem als guardians del tresor més preuat del món... la GAIA, l'equilibri de la Terra! El que passa és que un malvat anomenat CAPITÀ MELIC, ens el prendrà! I haurem de navegar pels mars i els oceans més apassionants del planeta per recuperar aquest tresor! Setmana a setmana, superarem missions i reptes per trobar els diferents elements que permeten l'equilibri de la terra: Aire, Aigua, Foc, Terra i Amistat. 

Cada setmana girarà al voltant d’un d’aquests elements, i amb activitats com gimcanes, excursions, activitats artístiques, dinàmiques de grup, bicicletades, treballarem valors com el companyerisme, el respecte, la consciència ambiental, tot endinsant-nos a l’aventura de la recerca de la Gaia! Tot això, ho viurem amb uns personatges ben divertits: la Pirata Spiga, el Pirata Kòdul i el lloro Kiri, que ens acompanyaran durant tot el casalet.


Costura
Taller per familiaritzar-se amb el món dels fils i de les agulles. Els alumnes començaran a crear els seus petits treballs. Aprendran a treballar el feltre, a cosir botons i fer vores d’una manera divertida i amena.
1. Acceptem infants de cursos de I3 a 6è. 

2. En cas de germans s’aplicarà un 5% descompte a cada germà. 

3. 10% descompte a les colònies de Quàlia (torn 3 i 4) si fas ús de 4 setmanes de casalet.

4. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5. Preus promocionals fins el 16 de juliol omplint la INSCRIPCIÓ. A partir del dia 17 s’augmentaran un 10% els preus.

6. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 16 de Juliol es retornarà el 100% de l’import. Del 17 al 30 de Juliol es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 31 de juliol, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.

8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 

10. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12. En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 

13. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació
 
REUNIÓ DE FAMÍLIES